Chucky papusa fenomen

 

Cu siguranta ati auzit de Chucky Papusa fenomen? Provine dintr-o serie de filme de succes, insa succesul ei nu s-a marginit la marile ori micile ecrane. Au aparut Papusi Originale Chucky, care arata precum cele vazute pe ecran si care, la o apasare de buton, vorbesc.

Stiam de filme, am vazut cateva (nu pe toate, ce-i drept), insa nu stiam despre fenomenul generat. Adica nu inteleg de ce cineva si-ar dori sa aiba in casa asa ceva. Fenomenul Minionilor il inteleg partial, la fel si pe cel al Strumfilor, insa nu pricep de ce o copila si-ar dori sa tina in casa o papusa ucigasa. Ori de ce un parinte si-ar dori ca al sau copil sa aiba asa ceva in casa.

Toate acestea le-am aflat vizitand un escape room avand ca tema Chucky Papusa Fenomen. Cei de la Escaperoom.rocks, detinatorii camerei despre Chucky Papusa Fenomen au 2 camere (aceasta si inca una cu tematica muzicala), urmand s-o deschida cat de curand pe cea de-a treia.

Camera papusii are 3 caracteristici de baza:

  1. O camera extrem de spectaculoasa. Contine acea papusa, in varianta ORIGINALA (cumparata din Germania). Poti apasa pe ea pentru a asculta cateva replici (I hate kids). Celelalte elemente le descoperiti singuri.
  2. Este o camera extrem de grea. Are putine puzzle-uri, dar foarte grele. Nu imposibile, poate fi terminata si fara indicii suplimentare,
  3. Nu este o camera deloc infricosatoare. Este inteligenta, este de efect, este grea, dar nu este o camera infricosatoare.

Chucky Echipa Bloggerilor

Cealalta camera are o poveste interesanta: cica te-ai imbatat si nu mai stii ce s-a intamplat. Pe langa cheia de iesire, trebuie sa gasesti si biletele la concertul din seara asta, concert unde vei merge cu persoana iubita.

Aici principala caracteristica a camerei este ca stii cu exactitate ce lacat trebuie sa deschizi. Ai o imagine unde ti se spune ordinea exacta a lacatelor. Teoretic iti taie nitel din farmec, practic economisesti secunde pretioase. Stii ca ala e lacatul pe care trebuie sa-l deschizi, dar tot trebuie sa afli cum vei face asta.

Echipa bloggerilor

Altfel, Chucky Papusa fenomen chiar pune probleme. Pentru mine a fost a 74-a camera si nu am reusit sa ies din ea. A 75-a, cea cu betia, nu mi-a pus probleme. Am reusit sa ma pun in situatia respectiva, reusind sa evadez. De cate ori n-am fost pus in situatia: Abia trezit, trebuie sa ajung intr-o ora in locatia cutare. Dar oare ce-am facut eu azi-noapte? Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: ,