CINEMIL intrece la Super-Blog 2015?

CINEMIL intrece la Super-Blog 2015?

 

Particip, fara intrerupere, din 2012 la Super-Blog. Am luat o mica pauza in 2013, in primavara, cand o proba mult prea siropoasa m-a facut sa ies din concurs.

Super blog 2015De fiecare data am privit aceasta competitie ca pe o provocare. Drept urmare, de fiecare data imi propuneam ceva. Uneori acel ceva era realizabil si am dus misiunea pana la capat, alteori era Misiune Imposibila. Am dus cu bine provocarea din primavara, ca fiecare articol sa fie o aventura a bloggerului universal Cristian Manea, lucru pe care-l facusem cu succes si pe Minunat.eu, in toamna lui 2014. Ce n-am reusit eu a fost sa scriu articole doar in versuri, la editia din primavara lui 2014. Poezia nu e atat de usor de facut precum am avut impresia.

Acum provocarea pe care mi-am dat-o eu mie este simpla: toate articolele sa aiba tematica Cinefila. Pardon, CINEMLa. Sponsorii nu sunt atat de cinefili precum aveti impresia: este o Banca (Transilvania, unde intamplator am contul, deci pot scrie ceva din propria experienta), un producator de lactate (Delaco), un magazin de scule (GTools), un magazin de cani (denumit, in mod cu totul surprinzator, MagazinulDeCani), dar si cateva magazine de IT (Azerty, Marketonline). Cum voi face articole cinemile pentru aceste branduri? Pai ramane sa va convingeti urmarind in continuare CINEMIL.ro.  

Si pentru ca fapt divers, Cinemil.ro este al V-lea blog din portofoliu pe care-l inscriu in competitie. EmilCalinescu.EU, EmilStudentulMinune.Wordpress.Com, Minunat.eu si CristianManea.EU sunt celelalte bloguri care deja au primit certificatul Super-Blog. Blogul politic sta pe bara, politica nu e admisa la SB.

In cazul in care nu stiati, inscrierile la Super-Blog 2015 se fac pe toata durata lunii septembrie. AICI gasiti toate detaliile legate de noua editie, Super-Blog 2015, loc unde puteti vedea lista completa a sponsorilor, dar si partenerii media!

Super-Blog-2015

In incheiere va anunt ca TOATE articolele de la Super-Blog 2015 vor fi semnalizate ca atare, atat printr-o categorie distincta, cat si printr-o fraza (de obicei finala) care va anunta clar acest lucru. #casastiti

Poza este de la gala Spring Super-Blog 2015
Poza este de la gala Spring Super-Blog 2015

Acum va invit sa raspundeti la intrebarea din titlu: CINEMIL intrece la Super-Blog 2015? Salutari SUPER-CINEMILE tuturor!

5 thoughts on “CINEMIL intrece la Super-Blog 2015?”

    1. Atunci proba era de la Editura Nemira, care ne pusese sa scriem o scrisoare de dragoste. „Scoate tot romantismul din tine”, L-am scos. Cu tot cu mine din concurs!

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Emil! 🙂

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.