Gangsteri de legenda

Gangsteri de legenda POSTER

Introducere Gangsteri de legenda

La scurt timp dupa Black Mass, un nou film cu gangsteri urma sa intre in cinematografele patriei. Si, exact ca in cazul precedent, urma sa avem parte de o poveste inspirata din fapte reale. Partea interesanta, care probabil atrage pe toata lumea, este dublul rol pe care Tom Hardy l-a interpretat aici. Era clar ca-i un film de neratat, desi din strainatate nu veneau opinii atat de favorabile precum ma asteptam.

Avanpremiera Gangsteri de legenda

Rezumat Gangsteri de legenda

Vedem povestea temutilor gangsteri britanici Reggie si Ronnie Kray, in perioada lor de glorie (mai precis, incepand cu eliberarea lui Ronnie din inchisoare pana la finalul hegemoniei lor). Cum incepe perioada lor de glorie, care erau concurentii si de ce acestia incep sa decada ramane sa descoperiti singuri.

Film Gangsteri de legenda

Puncte de interes Gangsteri de legenda

Gangsteri de legenda VIZIONARE

  • Si inca ceva despre ei si despre celebritatea lor.

Gangsteri de Legenda Emil Calinescu Dan Coscai

  • Tom Hardy este principala atractie de pe afis. Un actor care a avut parte de extrem de multe provocari misto, de fiecare data descurcandu-se cu brio.

Gangsteri de legenda

  • Un film a carui actiune incepe in anii 60. Interesant de vazut cum este reliefata atmosfera acelor ani.

Gangsteri de legenda film

  • O invazie de filme cu Mafioti, toate avand la baza personaje reale.

Vizionare Gangsteri de legenda

  • Pe IMDB 7.5 (in momentul scrierii acestui articol), iar pe RottenTomatoes are 62%.

Gangsteri de legenda avanpremiera

Puncte tari si puncte slabe Gangsteri de legenda

Desi de obicei le spun separat, aici le voi pune impreuna, pentru ca merg unul cu celalalt.

Gangsteri de legenda Dan Coscai Emil Calinescu

  • Asadar, Tom Hardy pare oarecum partinitor in rolul sau: fratele homosexual si retardat este jucat FOARTE BINE (magnific as zice), insa celalalt frate pare jucat (mult) mai slab. Este oarecum explicabil: rolurile duble sunt EXTREM de dificile. As zice ca Tom Hardy a reusit sa se achite de sarcini in proportie de 70%. Inca 30% si ar fi fost un rol genial cap coada.
  • Un film cu o actiune extrem de misto, care te tine cu sufletul la gura si care reda extrem de bine atmosfera acelor ani. Totusi, exact ca-n cazul Black Mass, mi se pare un pic prea lungit si imi pare ca se concentreaza pe aspecte inutile. Pe de-o parte, sunt multe aspecte care puteau lipsi, pe de alta parte lasa senzatia de portret neterminat. Un astfel de personaj trebuie creionat intr-un serial, un film artistic, oricat de lung ar fi, nu va putea niciodata creiona in mod complet personajul.
  • Muzica este un atu important al filmului, desi pe final devine obositor de repetitiva.

Gangsteri de legenda bloggeri

Opinii Gangsteri de legenda

Per total, Gangsteri de Legenda este un film foarte bun, la care, probabil, am avut asteptari prea mari. Mi-l doream pe Tom Hardy genial (a fost doar foarte bun), imi doream un film perfect. Si, fara sa radeti, imi doream un film mai serios si mai sangeros. In fond, era vorba de doi dintre cei mai temuti gangsteri, asa ca scenele siropoase (se spune ca lamaia taie greata, aici lamaia are efect contrar) si cele de umor is cam multe.

Gangsteri de legenda captura imagine

Ramane, totusi, un must-see pentru fanii genului.

Despre Gangsteri de legenda au mai scris: Malaezu, Angela, Diana Duca, RadioTopic si Gazeta de Film.

Gangsteri de legenda este de azi in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!