In pana. Nu de idei.

In pana. Nu de idei.

 

Hai sa ne gandim la 5 masini celebre din filme, 5, nu mai multe, si sa ne imaginam ca acestea ar fi ramas in pana.

Cum ar fi ca James Bond sa ramana fara baterie auto la superba lui masina clasica? Ok, s-o descurca el cumva, da’ parca-i mai bine in ea.

James-Bond-24-Spectre-Aston-Martin-DB10

Iar Bond ca Bond, dar Batman fara Batmobile nu se simte asa bine.

Sau baietii din Fast and Furious. Acolo e chiar nasol, desi sa zicem ca ei pareau ca stiu ce fac. Nu pareau a avea nevoie sa sune la un call-center de urgenta si sa anunte: Stiti, avem nevoie de un acumulator auto pentru masina asta.

Pe Relu, din Umbre, il stiti, nu? El pare cel mai vulnerabil din acest punct de vedere. Are o Dacia Logan amarata, galbena, nimic special la ea, foarte folosita. El chiar poate ramane fara baterie, asteptand un client care nu mai apare. Sau, ma rog, asteptand un altfel de client…

Si pentru ca tot suntem la capitolul filme romanesti, cum vi s-ar fi parut ca Dragos Bucur aka Silviu Soare sa ramana fara baterie cand trebuia s-o duca pe fosta sa prietena Adina (aka Adina Stetcu)?  Se facea de ras, asta-i cert.

Oricine ramane in pana si are nevoie de o baterie noua poate apela cu incredere la cei de la BateriiAuto.net. Vor veni la locul faptei, va vor inlocui bateria, veti semna actele de garantie si va vor lua si bateria veche. Acum, daca sunteti cu amanta si nu cu nevasta, ei promit sa nu va faca poze compromitatoare. Desi asta nu e sigur ca nu va fi taxat separat 🙂

BateriiAuto

Hai c-ati inteles ideea 🙂 Sper, totusi, sa nu aveti nevoie de ei 🙂

In pana. Nu de idei. – Proba nr 17 la Super-Blog. Salutari superCINEMILE tuturor!

3 thoughts on “In pana. Nu de idei.”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.