Un concurs CRIMINAL

Un concurs CRIMINAL

Castigatorii concursului sunt: Silvia Ungureanu (blog) si Andreea Elena Razvan Braghesiu (pe facebook). Castigatorii vor primi pe mail invitatia, cu care se vor prezenta la casele de bilete pentru a-si ridica premiul!

Criminal POSTER

Nu are sentimente. Nu are scrupule, Nu are control. E un criminal cu sange rece care si-a petrecut jumatate din viata in inchisoare. Si s-au jucat cu mintea lui. Iar asta a fost cea mai mare greseala.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie la filmul CRIMINAL. Cea de-a doua invitatie poate fi castigata pe pagina de facebook CINEMIL (like & share postarii de concurs + comentariu de confirmare a participarii).

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In CRIMINAL, acest actor celebru pentru rolurile din Dansand cu Lupii, Bull Durham, Postasul, Robin Hood, livreaza o performanta stralucita in pielea unui criminal cu sange rece, care, fortat sa asculte de o constiinta implantata, incepe sa dezvolte propria constiinta. Care este numele lui?

  1. Kevin Costner
  2. Ryan Reynolds
  3. Gary Oldman

Din 15 aprilie, ultima sansa a CIA se afla in memoria unui CRIMINAL. Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones si Gal Gadot iti aduc un action thriller intens, exploziv, incarcat de tensiune si emotie. CRIMINAL. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 15 aprilie.

Kevin Costner criminal


Despre filmul Criminal am scris deja, vi-l recomand. Acest concurs criminal dureaza pana luni seara, ora 23:59, cand voi anunta castigatorii. Salutari CINEMILE tuturor!

22 thoughts on “Un concurs CRIMINAL”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.