10 filme celebre rescrise de Coronavirus

Dupa ce am scris un articol asemanator, insa generalist, pe MINUNAT.EU, acum este timpul sa scriu alte 3 articole specifice, nisate, pe aceasta tema. Asadar, astazi va voi spune 10 filme celebre rescrise de Coronavirus sau, mai precis, cum ar arata ele daca actiunea s-ar desfasura in 2020, in timpul pandemiei. Asadar:

  1. James Bond este trimis in Wuhan, sa cerceteze laboratorul ala de unde se spune ca a pornit virusul. Sa gaseasca adevaratul vinovat de pandemie si, eventual, sa gaseasca antidotul pe care chinezii deja il au, dar nu vor sa-l dea. Ce conspiratie va gasi el, cu cine se va lupta si daca va reusi va trebui sa descoperiti singuri.
  2. Jocurile Foamei vor avea anul acesta ceremonii online. Sunt transmise in tot panemul, insa oamenii nu mai au voie sa se adune in numar atat de mare. Tributurile extrase din urna vor fi ridicate de acasa. Katniss va putea in continuare sa se propuna tribut in locul surorii ei atat timp cat locuiesc impreuna. In rest, fiind cu totii in lock-down, audientele jocurilor vor fi mult mai mari. Problemele vor aparea atunci cand districtele se vor revolta, caci la revolte vor trebui sa poarte masti. Mai complicat, dar se vor descurca.
  3. In Star Wars, cu toata opozitia producatorilor (mai nou, cei de la Disney), vor invinge cei rai, caci doar ei poarta masca. De fapt, atat timp cat ei sunt cei care poarta masca, ei devin cei buni in vremea pandemiei.
  4. In cazul universului DC COMICS, lucrurile sunt simple: Batman este cel care imprastie virusul, deci trebuie exterminat. Doar ca trebuie exterminat si ars, nicidecum facut supa. Motivele sunt evidente.
  5. Dincolo, la Universul Marvel, Hulk va deveni simbolul anti-maskerilor, pentru ca NIMENI nu-i va putea impune acestuia sa poarte masca. E, totusi, cam dificil si sa gasesti o masca potrivita pentru Hulk.
  6. Cimitirul animalelor, in versiunea 2020, va fi un film in care pisica va muri initial nu pentru ca a fost calcata de masina, ci de Covid, drept urmare dupa ce este readusa la viata din acel cimitir, ea se va duce sa infecteze pe toata lumea. Toti o vor indragi, o vor mangaia, o vor adora si vor ajunge ulterior la terapie intensiva. Acolo nu se va gandi nimeni s-o considere contact, drept urmare pandemia in acea localitate se va incheia doar atunci cand pisica va muri din nou, de moarte buna.
  7. Imaginati-va povestea din Bird Box pe timpul pandemiei: nu ai voie sa privesti acea creatura, oricare ar fi ea, nu ai voie sa iesi din casa decat legat la ochi, insa trebuie sa nici nu interactionezi cu altcineva de teama ca are Covid. Nu vei mai putea gazdui pe nimeni in casa ta, caci e posibil sa te infecteze, iar pana la spital sigur te vei intalni cu creatura. In rest, tot in casa stai, lock-down-ul e subinteles. Totusi, personajele din film vor avea o speranta: poate creatura care aduce atatea necazuri va muri de Covid! Lasati, mai usor cu vaccinul, ca avem probleme mai grave …
  8. Simpaticii gali Asterix si Obelix au o ULTIMA misiune: vin la ei niste trimisi de-ai Romei, care le promit ca-i lasa-n pace daca gasesc potiunea magica impotriva Covidului. Potiunea magica actuala, cea care-l face pe Obelix foarte puternic, nu functioneaza si impotriva virusului. In plus, Obelix are si niscaiva comordibitati, deci oricum nu ar fi bine sa se imbolnaveasca. Sa nu mai pomenesc faptul ca spitalele sunt la romani, in satucul acela din Galia nefiind vreunul. Veti descoperi singuri daca vor reusi sau nu sa gaseasca aceasta noua potiune magica.
  9. Producatorii Mamma Mia au primit o provocare extrema: sa gaseasca in repertoriul ABBA melodii care sa faca referire la pandemie. Daca au gasit sau nu ramane sa descoperiti singuri 🙂
  10. Nu pot sa inchei fara sa pun pe lista si un film romanesc si pentru ca-s fan al lui, tot la Cristi Puiu ma voi referi. Caci el va face un sequel al filmului Marfa si Banii, unul unde aceiasi 2 Papadopol si Bucur vor duce cu masina masti de la Constanta la Bucuresti. Cine-i va urmari, unde le vor duce ei, cat vor primi pentru transport si cum se termina totul ramane sa descoperiti singuri. 🙂

Eu mi-am imaginat 10 filme celebre rescrise de Coronavirus, acum este randul vostru. In final, insa, va avertizez: vor urma articole asemanatoare pe CitestEmil si LaTeatru. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

2 thoughts on “10 filme celebre rescrise de Coronavirus”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.