Coconut

Coconut

Coconut Micul Dragon POSTER

 

INTRODUCERE Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon este o animatie 3D, dublata in limba romana si adresata juniorilor. Regia filmului apartine lui Hubert Weiland si  Nina Wels, doi regizori care probabil isi fac debutul cu aceasta animatie pentru ca, in afara de aceasta, nu au mai regizat alte productii in limba engleza.

Coconut

REZUMAT Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon prezinta aventura lui Coconut, un mic dragon de foc insarcinat cu misiunea de a pastra iarba de foc, foarte pretioasa pentru el si pentru cei din neamul lui, care sufla foc. Pentru ca cineva ii fura iarba de foc, Coconut porneste intr-o calatorie plina de neprevazut pentru a o cauta. Coconut isi uneste fortele cu Oscar, dragonul mancacios, si Matilda, un porcusor tepos si impreuna descopera ca celelalte neamuri de dragoni nu sunt foarte prietenoase cu dragonii de foc.

Cand vulcanul adormit de pe Insula Dragonilor se trezeste la viata si incepe sa verse lava fierbinte, Coconot isi gaseste curajul sa infrunte caldura si fumul ca sa aduca inapoi iarba focului si sa isi salveze insula. El va incerca in acelasi timp sa impace toate rasele de dragoni si sa le convinga sa vietuiasca in pace.

Coconut Captura

PUNCTE DE INTERES Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Povestea animatiei Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon, desi nu exceleaza, ar putea reprezenta un punct de interes. Unele personaje sunt destul de atractive pentru copii, iar personajul principal si prietenii lui au toate sansele se se transforme in animale de plus iubite de catre cei mici.

PUNCTE Tari Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon a fost lansat si este disponibil doar in varianta 3D, lucru care reprezinta un punct tare. Eroii animatiei intra si ei la categoria punctelor tari prin replici amuzante sau datorita intamplarilor prin care trec.

Coconut Micul Dragon

PUNCTE SLABE Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Un punct slab l-ar putea reprezenta lipsa dinamismului. Cu toate ca este o animatie pentru copii, Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon nu a fost prea dinamica, lucru care i-ar putea plictisi pe cei mici.

OPINIE Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon este prima animatie la care am simtit cu adevarat ca nu sunt in target. Povestea e prea simpla, replicile si cadrele la fel de simple. Un lucru care mi-a placut, in situatia data, a fost durata scurta a filmului. Trebuie sa recunosc ca au fost si cateva faze, destul de putine, care mi-au placut si la care am ras. Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon este cu siguranta, aproape din toate punctele de vedere, o animatie pentru copii.

Coconut The Little Dragon 3D – Coconut micul dragon intra din 15 mai in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage. Articolul a fost scris de Adriana Sandru – OglindaCatrePrezent.Wordpress.Com. Salutari CINEMILE tuturor!

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.