Collateral Beauty: A doua sansa

Collateral Beauty: A doua sansa

 

 

Cum reactionezi atunci cand un prieten este in depresie? Ce faci atunci cand un prieten nu reuseste sa treaca peste o tragedie? Incerci sa-l ajuti, impotriva vointei lui? Ce inseamna acest ajutor si cat de mult poti intinde coarda?

Daca, insa, vorbim despre un sef ori un coleg de munca? Daca vorbim despre un om de care depinzi? Despre un om care-ti poate decide viitorul dintr-o singura semnatura? Cum vei incerca sa-l ajuti?

Daca, insa, prietenul si seful/colegul sunt una si aceeasi persoana, cum pui problema: vrei sa-l ajuti pentru ca ti-e prieten sau vrei sa-l ajuti pentru a te ajuta pe tine? Te gandesti la el si la binele lui sau la decizia pe care trebuie s-o ia, deci la binele tau?

Acum, cu riscul de a da un pic de spoiler, mai intreb ceva: ai intalnit, in viata de zi cu zi, persoane care sa-si fi pierdut copilul? Cum s-au raportat ele la aceasta dureroasa pierdere? Cum s-au transformat ele ulterior? Poti condamna un om care se degradeaza treptat, zi de zi, dupa o asemenea pierdere? Incerci sa-l ajuti? Cum?

Ai scris vreodata scrisori lui Mos Craciun? Ai scris vreodata scrisori vreunei vedete? Poti spune despre tine ca erai nebun pentru ca ai scris unei persoane inexistente? Poti spune asta despre un om matur, daca scrie unor entitati ori persoane care nu exista? Cine stabileste granita dintre sanatate mentala si nebunie?

Incercati sa puneti toate aceste incrediente intr-o singura poveste. Asta se intampla in Collateral Beauty: A doua sansa, insa filmul are indeajuns de multe alte chestii incat sa te faca sa mergi sa-l vezi. Este cu Will Smith, un actor care evolueaza impecabil SI in acest film. Aici, din pacate, este singurul, ceilalti actori parand a fi alesi gresit.

Restul le descoperiti singuri, mergand la filmul Collateral Beauty: A doua sansa, pelicula ce intra in cinematografe in prima saptamana din 2017, pe data de 6 ianuarie, fiind adus in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.