Comunicat de presa – Vele Negre

bkss

Nu ma uit foarte mult si foarte des la seriale, insa unele imi par interesante. Asta nu inseamna ca blogul meu nu va aduce cele mai noi informatii despre filmele si serialele care apar. In momentul de fata voi publica comunicatul de presa privitor la filmul Vele Negre, al carui prim episod il puteti urmari maine seara.

 

VELE NEGRE, UN SERIAL INTERZIS MINORILOR, VA FI DIFUZAT DE PARAMOUNT CHANNEL ROMANIA DIN 10 IANUARIE

  

Sambata, 10 ianuarie, ora 23.00, Paramount Channel Romania difuzeaza in premiera primul episod al unuia din cele mai de succes seriale americane, Vele negre / Black Sails, care a fost distins cu doua premii Emmy. Producatorul acestui serial este celebrul regizor Michael Bay, cunoscut mai ales pentru realizarea unor filme cu efecte speciale impresionante si bugete pe masura: Armageddon, Transformers si Pearl Harbour.

Pirati, violenta si scene de sex explicite in Vele negre/Black Sails

Serialul va fi difuzat saptamanal, sambata, de la ora 23.00, ca urmare a ratingului 18+ primit pentru violenta si scene de sex explicite (acestea din urma fiind si motivele pentru care presa straina de specialitate a gasit similitudini binevenite intre Vele negre si Urzeala tronurilor).

Actiunea din serialul Vele negre se petrece inaintea intamplarilor povestite in romanul “Insula comorilor” scris de Robert Louis Stevenson. Abordarea pe care o au cei doi creatori ai serialului (Jonathan E. Steinberg si Robert Levine) in ceea ce priveste piratii este una inedita in peisajul cinematografic, dar mult mai apropiata de realitate.

bkss1

  1. Epoca piratilor din Caraibe a atins apogeul. Fosta colonie britanica New Providence este acum un teritoriu fara legi, controlat de cateva zeci dintre cei mai temuti capitani ai piratilor. Cel mai infricosator dintre acestia este Capitanul Flint. Odata cu reintoarcerea Marinei Regale a Regatului Unit in zona si amenintarea cu disparitia a piratilor, iese la iveala o noua fata, mult mai umana, a Capitanului Flint. In lupta pentru supravietuire, violenta si curajul sunt cele doua arme ale piratilor din New Providence.

„Este o abordare complet diferita a povestilor cu pirati”, spune Steinberg, iar actrita Hannah New, care o interpreteaza pe independenta si puternica Eleanor Guthrie, fiica unui contrabandist din New Providence, adauga: “Este o lume in care tabuurile, inclusiv cele legate de sexualitate, au fost rupte”.

Vele negre a fost filmat in Cape Town (Africa de Sud) si este, printre altele, un serial apreciat pentru scenografia sa si acuratetea decorurilor, in concordanta cu epoca evocata. La construirea butaforiei unei singure nave au lucrat 300 de muncitori.

Regizorul Michael Bay (Transformers si Armageddon), alaturi de Brad Fuller (producatorul The Texas Chainsaw Massacre), scenaristul Jonathan E. Steinberg si Andrew Form sunt producatorii executivi ai serialului.

Din distributie fac parte Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeen Kae-Kazim, Sean Cameron-Michael si Louise Barnes.

bkss2

Un singur lucru mai am de adaugat, legat despre postul care transmite serialul Vele Negre. Paramount Channel Romania este un canal dedicat exclusiv filmelor produse de Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film si unul dintre producatorii de top din lume in materie de filme de divertisment. Paramount Channel Romania poate fi vizionat in retelele de cablu RCS/RDS si UPC, respectiv pe satelit pe DigiTV, Focus SAT si Telekom TV.

Cam atat despre serialul Vele Negre. Daca voi avea posibilitatea, voi vedea macar cateva episoade pentru a-mi face o parere. Pana acum imi suna extrem de interesant. Va doresc vizionare placuta! Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: