Concurs cu STIL

Concurs cu STIL

 

 

Am vazut filmul Jaf cu Stil, asa ca voi organiza un … CONCURS CU STIL! Am de dat 2 invitatii. Pentru una, mecanismul este cel de mai jos:

Willie, Joe si Al sunt pensionari, prieteni de-o viata care isi petrec zilele jucand bingo, numarand medicamentele zilnice si evitand orice palpitatie. Cand compania la care au lucrat 40 de ani ii lasa fara pensie prin tertipuri bancare, cei trei iau o decizie incredibila. Cu genunchii praf, dar cu mintea brici, pun la cale jaful bancii care din cauza careia au ramas fara bani. Sistemul corupt trebuie sa plateasca!

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 1 invitatie dubla la Jaf cu Stil valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti.

Invitatiia este valabila la Cine Globe Auchan Titan timp de doua saptamani. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Jaf cu Stil, rolul lui Willie este jucat de acest actor premiat cu Oscar, celebru pentru cariera sa impresionanta care include peste 120 de roluri in filme de succes ca: Driving Miss Daisy, The Shawshank Redemption, Million Dollar Baby, The Dark Knight, RED, Now You See Me, Last Vegas. Care este numele lui?

  1. a) Denzel Washington
  2. b) Laurence Fishburne
  3. c) Morgan Freeman

Daca timpul inseamna bani, atunci ei au o avere! Vino sa ii vezi pe marii actori Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin in Jaf cu Stil, in rolurile a 3 pensionari care decid ca nedreptatea trebuie trebuie razbunata. Ce iese? O aventura plina de urmariri spectaculos de… lente si tehnologie… depasita, fara efecte speciale, dar cu umor de prima clasa. Jaf cu Stil, o comedie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Din 14 aprilie numai la cinema.
© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Pentru a doua invitatie la film, va trebui sa dai share postarii de pe pagina blogului, urmata de un comentariu de confirmare a participarii. Cea de-a doua invitatie este valabila tot la Cine Globe Auchan Titan. Acest DUBLU Concurs cu Stil se incheie marti, 18 aprilie, ora 23:59, imediat dupa urmand a afisa castigatorii. Salutari STILATE tuturor!

17 thoughts on “Concurs cu STIL”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.