Concurs Dirty Grandpa – Bunicul Dezlantuit

Concurs Dirty Grandpa – Bunicul Dezlantuit

Update:Castigatorii sunt Ecaterina Moldoveanu (pe facebook) si Alex Ilie #peblog. Ii rog pe castigatori sa-mi furnizeze datele lor in privat si o adresa de email pt a putea intra in posesia premiului.

 

Cinemil.ro, in colaborare cu Freeman Entertainment, are pentru voi un concurs special. Ca de obicei, este format din 2 concursuri distincte. Sa le vedem …

Bunicul dezlantuit poster

Pentru naivul Jason Kelly, viata inseamna jobul de avocat, tatal autoritar si logodnica rasfatata. Asta pana cand, dupa inmormantarea bunicii sale, e nevoit sa isi duca bunicul in traditionala excursie in Florida.  In mod normal, asta ar insemna golf, poate bingo si multa relaxare. Dar bunicul Dick are de gand sa se dezlantuie…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie dubla la comedia Bunicul Dezlantuit.

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Rolul bunicului dezlantuit este interpretat de acest actor-legenda, cu doua Premii Oscar pentru performantele din Raging Bill si The Godfather – Part II . Care este numele lui?

  1. Robert De Niro
  2. Jack Nicholson
  3. Clint Eastwood

Pentru a doua invitatie va trebui, pe facebook, sa dati like & share postarii de concurs, urmate de un comentariu de confirmare a participarii. Concursul dureaza pana joi, 4 februarie, ora 23:59. Imediat dupa voi anunta cei 2 castigatori.

Din 5 februarie, pregateste-te pentru o calatorie nebuna cu Robert De Niro si Zac Efron: petreceri, femei, batai, nopti in inchisoare si multe alte lucruri interzise minorilor. Descopera-le in scandaloasa comedie Bunicul Dezlantuit, cu Robert de Niro asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Bunicul Dezlantuit. Mergi la cinema din 5 februarie! O comedie distribuita de Freeman Entertainment.

Sa recapitulam: Concurs Dirty Grandpa – Bunicul Dezlantuit. Raspuns corect #peblog pentru una dintre invitatii, like, share & comentariu pe facebook pentru cea de-a doua. Mult succes si salutari CINEMILE tuturor!

33 thoughts on “Concurs Dirty Grandpa – Bunicul Dezlantuit”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.