Concurs! Doua sanse sa castigi o invitatie dubla la filmul Wonder – Minunea!

Concurs! Doua sanse sa castigi o invitatie dubla la filmul Wonder – Minunea!

 

UPDATE: Castigatorii concursului sunt: Mihaela Loredana Musetescu(free11891 Michelle) #peblog si Mihaela Marcu pe facebook. Rog castigatoarele sa-mi trimita datele lor, pt a fi lasate la intrare la cinematograf.
UPDATE 2: Mihaela Loredana Musetescu nu poate atunci la film, asa ca premiul se duce la Tibi Ivascu.

 

 

 

Pe scurt de tot, despre filmul Wonder – Minunea am scris aici. Recomand filmul, chiar daca are multe defecte. Majore. E ca la cadouri: intentia conteaza.

Mai am si un concurs unde puteti castiga romanul pe care se bazeaza filmul. Cartea n-am citit-o, nu ma pot pronunta asupra ei. 

Acum am de dat 2 invitatii duble la film, valabile in CineGlobe Titan. Adica in centrul comercial Auchan din Titan, loc in care functioneaza si un frumos cinematograf. L-am vizitat, imi place, e drept, nu am vazut niciun 3D acolo. Nu stiu ce ochelari au, cum se vede. Dar 2D-urile se vad bine.

Acum trebuie sa va zic modalitatea prin care poti castiga invitatia. Ca de obicei, concurs 2 in 1.

Asadar, #peblog va trebui sa raspundeti la intrebarea: De ce ai vrea sa vezi un film a carui principala tema este bullyingul? Aici, jos, in comentarii.

Pe pagina de facebook trebuie sa taguiti o persoana cu care doriti sa mergeti la film. Invitatia fiind dubla, va veti putea si tine de cuvant.

Concursul, la fel ca si celalalt, cu cartea, se incheie pe 24 decembrie, ora 23:59. Mult succes, zic.

Nu rata cele Doua sanse sa castigi o invitatie dubla la filmul Wonder – Minunea. Nu rata sansa sa castigi o carte Wonder – Minunea! Salutari CINEMILE tuturor!

6 thoughts on “Concurs! Doua sanse sa castigi o invitatie dubla la filmul Wonder – Minunea!”

  1. Imi doresc sa vad filmul Minunea pentru că am citit recenzii bune despre carte si film.

  2. Vreau sa vad un film a carui tema principala este bullyingul deoarece este prezenta in societatea in care traim scapata de sub control.Este un comportament de umilire a unei persoane lipsite de aparare.De acest comportament am luat cunostinta si eu in liceu.Se intampla inainte de 1989,cand un elev din clasa de la mine, a umilit in fiecare ora profesoara de limba rusa ajunsa la pragul pensionarii prin jigniri,atacuri verbale,ajungand la un moment dat sa o si scuipe

  3. Buna! Îmi doresc enorm cartea deoarece fiica mea s-a confruntat in școală cu acest fenomen. Pe alocuri, se mai confrunta si astăzi, chiar daca nu mai este ea ținta. Mulțumesc, lăudabilă initiativa ta!

  4. Vreau sa vad filmul pentru a intelege mai bine bullyingul avand in vedere ca a luat avand in ultimii anii: la scoala, la locul de munca, pe strada, etc.

  5. Imi place tare mult de Owen Wilson (recent l-am vazut si in Bastarzii) si chiar sunt curios sa ii vad jocul actoricesc, de Julia Roberts dar ma atrage si subiectul tratat in film.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.