CONCURS: Harry Potter si Piatra Filozofala in concert

CONCURS: Harry Potter si Piatra Filosofala in concert

 

 

Ati vazut seria Harry Potter? Harry Potter si Piatra Filozofala a fost prima parte (prima carte, respectiv primul film), a fost inceputul unei minunate serii. Anul acesta a fost Fantastic Beasts, un prequel al intregii serii. Nu intru in detalii, nu prezint intreaga serie.

Voi enunta, insa, cele 4 case prezente in Harry Potter, in engleza, respectiv in romana: Gryffindor (Cercetasi), Slytherin (Viperini), Ravenclaw (Ochi de Soim) si Hufflepuff (Astropufi). Dragalasul de Harry Potter facea parte din prima casa, din cercetasi.

Acum, partea interesanta este ca va urma o serie de concerte tematice. Orchestra Simfonica Bucuresti va reinterpreta fiecare nota din film, in timp ce pe un ecran de 20 de M va rula filmul in format HD. Mai multe detalii despre concertul-eveniment gasiti pe Eventim.

Partea si mai interesanta este ca am 2 invitatii duble de dat la concertul din 1 iunie. Ca de obicei, una o dau aici, una pe facebook.

Aici va trebui sa lasati un comentariu prin care sa spuneti din ce casa ati vrea sa faceti parte, credeti ca ati face parte ori casa voastra favorita. Ideal ar fi sa va si justificati alegerea, dar daca nu doriti sa faceti asta si doar vreti sa spuneti casa, puteti s-o faceti.

Cea de-a doua invitatie se da pe facebook, cu un mecanism un pic modificat. Veti da share postarii de concurs (cu #concurs), urmand ca in comentariu la postare sa taguiti persoana cu care vreti sa mergeti la concert. E musai ca persoana sa aiba cont, deci nu vor fi validate comentariile de genul VOI MERGE CU MAMA, CARE NU ARE CONT. Daca vreti sa mergeti cu cineva care nu are cont, va trebui sa taguiti pe altcineva in postare.

Concursul se incheie duminica seara, 14 mai, ora 23:59. Anunt castigatorii imediat dupa. Castigatorii vor primi invitatia PE EMAIL (deci vor trebui sa-mi furnizeze o adresa valida de email).

Asadar, Concurs: Harry Potter si Piatra Filozofala in concert pana duminica, 14 mai, ora 23:59. Mult succes si ne vedem pe 1 iunie la concert! Salutari CINEMILE tuturor!

19 thoughts on “CONCURS: Harry Potter si Piatra Filozofala in concert”

  1. Waa 🙂 ce eveniment frumos.
    As vrea sa fac parte din Casa Griffindor (Cercetasi), care au ca si principale caracteristici curajul si nobletea. Doar ca nu sunt o viteaza de fiecare data, asadar cred ca jobenul magic ar alege pentru mine Casa Hufflepuf (Astropufi), pentru caracteristicile principale precum loialitate, corectitudine si rabdare.

  2. Clar aș face parte din Casa Griffindor. Am un spirit aventurier și curajos, exact cam ca Hermione. :)). A fost modelul meu când am început să citesc cărțile prin 2000 și m-am identificat mereu cu tot ceea ce a însemnat caracteristici ale Cercetașilor.

  3. Daaaaa , as vrea sa fac parte sin Casa Gryffindor , pentru ca m-a fascinat de la inceput , plina de mister , de intamplari ciudate , de magie , de farmec , de prietenie , de aventura …. si chiar mi-ar place sa traiesc o viata atat de intensa pana la maxim !!!!

  4. Eu mi-as dori sa fac parte din Casa Hufflepuff pentru ca elementele caracteristice casei mi-ar placea sa le vad la oamenii din jurul meu: bunatatea, corectitudinea, cinstae, loialitatea, harnicia, rabdarea. Mi-ar placea sa le am pe toate in fiecare zi si sa nu existe momente in care sa imi pierd rabdarea sau tentatii de a fi rea. Eu cred ca Jobenul Magic ar alege aceasta casa pentru mine, chiar daca sunt si viteaza si imi place magia.

    Trebuie sa recunosc ca uneori, parca fac parte dintr-o astfel de casa pentru ca intalnesc oameni cinstiti, corecti, rabdatori si buni. Poate vorba aceea „cine se aseamana, se aduna” este adevarata. 😛

  5. Doresc sa fac parte din casa Gryffindor, deoarece curajul și afinitatea pentru aventura se regăsesc printre trăsăturile mele definitorii. În plus, exista multe momente în care plasez binele celor din jur, deasupra intereselor proprii.

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.