Concurs istoric: Ave Cezar + Zeii Egiptului

Concurs istoric: Ave Cezar + Zeii Egiptului

 

UPDATE: Castigatorii sunt: Razvan Ionut si Raluca Nicole Dancu pentru Zeii Egiptului, respectiv Diana S si Irina Mihaela Anghel pentru Ave Cezar.

 

Ambele filme au iz istoric, chiar daca Ave Cezar este un film despre un film istoric. L-am vazut deja, nu m-a incantat, insa multora le-a placut. Voua s-ar putea sa va placa.

Fiind vorba de 2 filme, fac 2 concursuri distincte. Ca de obicei, unul pe blog, unul pe facebook. Asadar:

  • Aici, pe blog, dau 2 invitatii duble la Ave Cezar. Trebuie sa lasati in comentariu 1 cuvant, numai unul, care va vine-n minte cand auziti/vedeti titlul acestui film.

Ave CEZAR George Clooney

  • Pe facebook am 2 invitatii duble la Zeii Egiptului. Pentru asta mecanismul este mai complicat: like postarii de concurs, share cu #concurs si comentariu de confirmare a participarii. Optional, in comentariu sau in share puteti sa transmiteti un mesaj catre zei (e in afara concursului, nu va pot obliga, dar m-as bucura sa ma faceti sa zambesc nitel cu mesajele voastre).

Joi noaptea, 23:59, inchei concursul, cand anunt castigatorii. Invitatiile la Ave Cezar sunt valabile pana pe 3 martie, iar cele la Zeii Egiptului pana pe 10 martie, toate 4 in Mall Vitan.

Hai, e primul meu concurs istoric si tare m-as bucura sa intre in istorie drept concursul cu cei mai multi participanti 🙂 Salutari ISTORICE tuturor!

22 thoughts on “Concurs istoric: Ave Cezar + Zeii Egiptului”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.