Concurs Live by Night

Concurs Live by Night

Castigatorii concursului sunt: Gabriela Butnaru (#peblog) si Ioana Alexandra (pe facebook). Le rog sa imi dea datele prin mesaj personal sau pe mail, urmand a le trimite un mail cu care se vor prezenta la casa de bilete.

 

Prietenii de la Freeman Entertainment ma pun ca astazi, vineri 13, sa anunt un nou concurs.

Nu tineam neaparat, dar daca tot au insistat sa va testati norocul, ce sa fac, am acceptat.

Ca de obicei, nu am un concurs, ci doua. 2 in 1, ca asa imi place mie.

Asadar …

Anii 20, perioada prohibitiei. Era jazzului si a gangsterilor. Banii se faceau rapid, si tot rapid se pierdeau. Foarte des o data cu viata. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului poliţiei din Boston, viata in afara legii aduce multe beneficii si reuseste sa se bucure de ele tinandu-se departe de mafie. Dar atunci cand incalca regulile nescrise si ii fura amanta si banii unui gangster notoriu, este atras intr-un vartej al razbunarii din care nu mai poate iesi…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie la filmul Legea Noptii.

In Legea Noptii, Ben Affleck nu detine doar rolul principal, ci si semneaza scenariul si regia. Pe langa succesul in cariera de actor, Ben Affleck a reusit sa se impuna si ca regizor cu  precum Gone Baby Gone, The Town si, mai ales, titlul din 2012 cu care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film. Cum se numeste acest film?

a) Gone Girl

b) Good Will Hunting

c) Argo

Partea a doua a concursului este pe facebook: like & share postarii de concurs, urmand ca apoi sa dati un comentariu de confirmare a participarii.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 13 ianuarie, calatoreste intr-o lume in care glamourul se impletea cu violenta in Legea Noptii, un film plin de actiune, intens si elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana si Sienna Miller, scris si regizat de Ben Affleck. Lasa-te purtat in era in care se traia si se murea noaptea, in care muzica acoperea zgomotele de gloante si manierele impecabile ascundeau elegant luptele pentru putere. Legea Noptii, o productie Warner Bros. Pictures distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 13 ianuarie.

Mai zic doar atat: despre Live by Night am scris aici. Concursul Live by Night dureaza pana luni seara, ora 23:59. Marti anunt castigatorii. Salutari CINEMILE tuturor si multa bafta la concurs!

15 thoughts on “Concurs Live by Night”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.