Concurs Papillon – 2 invitatii duble valabile la CineGlobe Auchan Titan

UPDATE Castigatori concurs Papillon: Castigatorii concursului sunt: Daniel-mihai Lupu (#peblog) si Rory Marin. Ii rog pe cei 2 castigatori sa-mi trimita in mesaj privat o adresa de mail pe care sa le trimit mesajul pe care sa le trimit mesajul care trebuie aratat la casa. In plus, astept de la cei 2 si numele lor complet, caci la casa de bilete se vor legitima si cu buletinul.

UPDATE 2:  Intre timp a aparut si articolul cu impresiile despre film!

 

A fost condamnat pe nedrept. Si din prima secunda si-a inceput lupta acerba pentru libertate. Hotarat sa se intoarca la iubita lui, Papillon (Charlie Hunnam) incheie o alianta neobisnuita cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, in schimbul protectiei sale, ii ofera eroului nostru banii necesari pentru a pune în practica un plan de evadare.

Raspunde PE BLOG la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie dubla la filmul Papillon. O a doua invitatie poate fi castigata pe Facebook, daca vei tagui intr-un comentariu la postarea de concurs persoana cu care vrei sa mergi la film.

Interpretul lui Louis Dega, aliatul lui Papillon in film, a devenit actorul momentului odata cu rolul lui Freddie Mercury din Bohemian Rapsody, pentru care a fost rasplatit cu un Glob de Aur. Care este numele sau?

  1. a) Rami Malek
  2. b) Miles Teller
  3. c) Nicholas Hoult

Concursul dureaza pana duminica, 20-01-2019, ora 23:59. Imediat dupa aceea, voi anunta castigatorii. Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 21 – 31 ianuarie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei. 

Din 18 ianuarie, Papillon, celebra epopee a lui Henri Charrière despre supravietuiere, nedreptate, dar si despre puterea prieteniei si a loialitatii primeste o noua ecranizare: dura, spectaculoasa si emotionanta. Papillon, cu Charlie Hunnam si Rami Malek. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Eu nu am vazut inca filmul, nu ma pot pronunta, deci, in privinta lui. Si, spre rusinea mea, nu am vazut nici prima ecranizare, din 1973. Ma pun la punct cat de curand. Tu, insa, mergi la cinema din 18 ianuarie pentru a vedea noul film Papillon.

Asadar – DUBLU Concurs Papillon – doua invitatii duble valabile in  CineGlobe Auchan Titan. O invitatie pe blog, alta pe facebook. Concursul se incheie pe 20 ianuarie, pe 21 anunt castigatorii. Mult succes!

22 thoughts on “Concurs Papillon – 2 invitatii duble valabile la CineGlobe Auchan Titan”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.