De ce anume mi-a amintit filmul Jaf cu stil

De ce anume mi-a amintit filmul Jaf cu stil

 

Jaf cu stil mi-a amintit de de filmul Last Vegas. Care este diferenta dintre a sparge o banca si a sparge niste bani in Las Vegas?

Jaf cu stil mi-a amintit ce actor mare este Morgan Freeman si cat de misto joaca in toate filmele in care-l vad ori in care-l aud. Da, uneori este povestitor si chiar daca nu-l vezi, in filmele alea este ca si cum ar fi in fata ta.

Jaf cu stil mi-a amintit ce usor este sa jefuiesti o banca. In filme.

Jaf cu stil mi-a amintit ce inseamna o comedie stilata. Nu una spumoasa, nu una ultra-comerciala, ci una stilata.

Jaf cu stil mi-a amintit ce inseamna sa faci un film bun dintr-o idee banala.

Jaf cu stil mi-a amintit cat de importanti sunt actorii intr-un film.

Jaf cu stil mi-a amintit, totodata, cat de nenorocite sunt bancile si cat de mult ma bucur atunci cand vad cum sunt furate si hotii nu sunt prinsi. Nu e ok cum gandesc, nu incurajez pe nimeni sa faca nimic ilegal, dar …

Jaf cu stil mi-a amintit de ce oricat de prost administrat ar fi un stat, american sau roman, pensiile ar trebui platite de acesta.

Jaf cu stil mi-a amintit ca hotii au si ei un cod de onoare. Ca hotii care se respecta nu fura de la oricine, ci de la cei care au, si niciodata nu fac victime.

Jaf cu stil mi-a amintit ca pana si o comedie poate sa ma surprinda, poate sa aiba macar un pic de suspans.

Jaf cu stil mi-a amintit ca in viitorul nu tocmai indepartat voi fi si eu batran. Sper, totusi, ca mai putin disperat, dar la fel de vioi si sportiv.

Jaf cu stil mi-a amintit ca cel mai misto umor e autoironia. Cel mai mult rad la glumele pe care oamenii si le fac despre ei insisi.

Jaf cu stil mi-a amintit cat de greu este sa scrii despre un film nu genial, dar caruia cu greu poti sa-i gasesti defecte.

Jaf cu stil mi-a amintit cum este un film care-i apreciat, deopotriva, de critici si de public. Totodata, mi-a amintit senzatia sa ma aflu alaturi de turma (CSF? n-am CSF … filmu-i bun, nu pot decat sa-l laud).

Jaf cu stil mi-a reamintit cat de mult urasc eu turnatorii si cat de mult ii apreciez pe cei care stiu sa-si tina gura, indiferent ca-i vorba de copii ori de adulti.

Cu toate astea, Jaf cu stil mi-a amintit de ce este bine sa am o structura unica a articolelor, de care sa ma tin: pentru a nu avea un articol haotic. Precum acesta.

Jaf cu stil intra in Vinerea Mare (14 aprilie) in cinematografe, fiind adus in Romania de Freeman Entertainment.

Va recomand sa mergeti sa vedeti Jaf cu stil si, ulterior, sa reveniti aici pentru a completa lista. De ce anume v-a aminit filmul Jaf cu Stil? Salutari STILATE tuturor!

2 thoughts on “De ce anume mi-a amintit filmul Jaf cu stil”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.