Dublu concurs: Zoolander 2 + Fura steagul salveaza luna

Dublu concurs: Zoolander 2 + Fura steagul salveaza luna

 

Update: Castigatorii sunt Criss CrisEla si Daniel Flore pe facebook (pt animatia Fura steagul salveaza luna), respectiv Laura Mitoc si Georgiana pe blog, adica pentru filmul Zoolander 2. Castigatorii trebuie sa mearga la sediul Ro Image pentru a-si ridica invitatiile. Astept sa ma contacteze in privat pt acest lucru.

Desi inca n-am scris despre ele, imi fac datoria sa anunt concursul. La final voi face si un amendament, o modificare fata de celelalte concursuri de pana acum.

Asadar, am 2 concursuri, anuntate impreuna. Ca de obicei, unul pe facebook, unul peblog. Incep cu cel #peblog:

  • Lasa aici un comentariu despre Zoolander 2 (daca ti-a placut prima parte, daca ti-a displacut, daca n-ai vazut-o si ai auzit ceva de dansa) si poti castiga o invitatie dubla, valabila in Hollywood multiplex Mall Vitan. Comentariul poate fi mai lung sau mai scurt, dupa preferinte.

Zoolander 2

  • Pe facebook trebuie sa dai like & share postarii de concurs, apoi un comentariu de confirmare a participarii. Daca faci asta, ai sanse sa castigi o invitatie dubla la animatia Fura steagul salveaza luna, valabila tot in Hollywood multiplex Mall Vitan. Concursul este valabil pana joi la pranz (ora 14), cand voi anunta castigatorii.

Fura steagul salveaza luna

Acum, partea diferita fata de pana acum: invitatiile nu mai sunt la mine, ci trebuiesc ridicate de la sediul RoImage. Voi specifica in mail cu exactitate modalitatea.

Acum, in final, sa va spun de ce e mai bine ca n-am scris inca despre ele: nu va voi influenta in niciun fel. Daca mi-a placut un film si-l recomand cu caldura, pot primi reprosuri de la cei care nu l-au apreciat. In sens invers, daca mie nu mi-a placut, pot goni cativa eventuali concurenti. Cel mai bine este sa mergeti sa va convingeti singuri.

Pana maine seara aveti oricum articol despre ambele filme, aici, pe Cinemil. Pana atunci v-am lasat trailerele, sa vedeti despre ce este vorba.

Asadar, Dublu concurs: Zoolander 2 + Fura steagul salveaza luna. Mult succes si salutari CINEMILE tuturor!

5 thoughts on “Dublu concurs: Zoolander 2 + Fura steagul salveaza luna”

  1. Nu am vazut prima parte a filmului Zoolender si nici nu am citit recenzii prea bune despre film. Gusturile nu se discuta asa ca as vrea sa vad filmul sa am propria parere 🙂

  2. Nu am vazut Zoolander 2 asa ca daca am noroc si castig merg si eu sa il vad ,pe primul nu am avut rabdarea sa il vad pana la capat pentru ca persoana cu care eram nu era incantata

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.