Ho ho ho – Te trimit la Mosu’ cel Rau

Ho ho ho – Te trimit la Mosu’ cel Rau

Update: Castigatorii sunt Alexandru Ilie (pe blog) si Adriana Braghesiu (pe facebook)

 

Varianta pe scurt: Cinemil.ro si Freeman Entertainment te trimit la Mosu’ Cel Rau. Daca nu stii despre ce-i vorba, va arat aici ce si cum. Ai 2 saptamani la dispozitie sa il intalnesti pe bosorogul nebun.

Acum varianta pe lung.

E hot, betiv, josnic, fustangiu, grosolan si mega-morocanos. E Willie Soke, anti-eroul nostru preferat imbracat in costumul lui Mos Craciun. E Billy Bob Thornton in ,,Bad Santa 2”.  Si anul asta, Craciunul e pe 25 noiembrie pentru ca asa vrea el. Alimentat de whiskey-ul de proasta calitate, lacomie si ura, Willie face din nou echipa cu micul si furiosul sau partener, Marcus (Tony Cox). Si de aceasta data li se alatura ,,pustiul” Thurman Merman (Brett Kelly), o raza de soare de 110 kilograme, al carei scop este sa scoata la iveala bruma de umanitate din Willie.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie la Bad Santa 2, valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti. A doua invitatie se castiga pe facebook.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 bad-santa-2-cover

In Bad Santa 2, acest actor revine in rolul lui Willie Soke, un escroc deghizat in Mos Craciun. Cu 31 de premii castigate si alte 49 de nominalizari, acest actor este cunoscut pentru rolurile din Bad Santa, Entourage, The Judge, Faster sau School for Scoundrels. Care este numele sau?

  1. a) Billy Bob Thornton
  2. b) Hugh Grant
  3. c) Robert Downey Jr.

Pentru a doua invitatie: like, share (cu #concurs) si comentariu la postarea de concurs. Castigatorii ii anunt duminica seara.

Bad Santa 2 – de maine pe marile ecrane. Multa bafta la concurs. Mosu’ cel rau fie cu voi (si voi cu el). Salutari CINEMILE tuturor!

16 thoughts on “Ho ho ho – Te trimit la Mosu’ cel Rau”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.