Hustlers Striptease pe Wall Street POSTER

Hustlers: Striptease pe Wall Street este bazat pe un caz real al unor stripperite care decid sa isi tepuiasca fostii clienti. Motivul, declicul, il reprezinta criza: ele se obisnuisera cu banii si refuzau sa accepte ca nu-i vor avea. Considerau ca nu din cauza lor a venit criza, drept urmare, din razbunare ori pur si simplu din disperare, hotarasc sa ia masuri.

Hustlers: Striptease pe Wall Street este tipul de film facut special pentru a scoate in evidenta un fapt real. Diferentele exacte dintre film si realitate sunt pentru multi irelevante. Pur si simplu unii iau filmul ca atare, considera ca el functioneaza asa cum este. 

Hustlers: Striptease pe Wall Street este, luat ca atare, o poveste realista. Nu e nimic bombastic, nimic exagerat aiurea. Deci, pana la un punct, functioneaza. Totul pare ca are sens in acest film.

Hustlers: Striptease pe Wall Street o scoate in evidenta pe Jennifer Lopez, existand critici prin SUA care considera ca are o prestatie de Oscar. Fara sa ma gandesc cu cine ar putea concura, deci efectiv ce sanse ar putea avea, voi vorbi strict pe baza acestui film. Asadar, J Lo (imi place mai mult acest diminutiv) are o interpretare in nota ei obisnuita. Sa ne intelegem: ea nu este o actrita foarte versatila. Are niste roluri in care se potriveste. Daca regizorul reuseste sa-i gaseasca un rol pentru ea, pare ca interpreteaza mai bine. Daca nu, nu. In acest caz, rolul i se potriveste manusa. Pare ca e facut special pentru ea. Da, pare mai matura si joaca si intr-un film o idee mai serios.

Hustlers: Striptease pe Wall Street este un film prea serios pentru ca ma asteptam sa fie. Nu este un film rau, nu are nimic gresit in el, insa mi s-a parut prea serios. S-a dorit a fi in multe momente prea profund. Niste stripperite lipsite de scoala filosofau si voiau sa arate ca niste intelectuale. Pot sa rad de situatie, pot sa ma bucur sau nu de raul bancherilor si marilor rechini de pe Wall Street, pot sa empatizez cu personajele, asa simple dar inteligente cum sunt ele, insa ce e mult strica. Nu le pune in gura replici de profesori universitari, ca nu merge.

Hustlers: Striptease pe Wall Street este un film destul de intens, nu are momente moarte, nu plictiseste. E drept, desi isi propune contrariul, la final te intrebi de ce ai vazut filmul? Un film inutil per total, desi el isi propune sa bifeze foarte multe chestii. Socoteala de acasa nu se potriveste, insa, cu cea de la cinema. Parca asa era proverbul.

Hustlers Striptease pe Wall Street avanpremiera Emil Calinescu

Hustlers: Striptease pe Wall Street va functiona foarte bine ca film de dupa-amiaza, pe ProTV sau Antena 1. Acolo va avea succes. Daca il vor vedea niste persoane cat de cat pregatite intelectual, ar putea naste cateva dezbateri interesante. La cinema, la mall, ca film de popcorn, iarasi merge. Se potriveste in peisaj. Dar sa aduci in discutie eventuale premii mi se pare prea mult. O simpla NOMINALIZARE la Oscar si mi se pare exagerat. Chiar daca, repet, nu am idee cu cine ar concura (ori daca ar putea fi vorba de nominalizari si la alte categorii). Altfel, un film decent, care nu iese in evidenta cu ceva, desi el isi cam doreste sa faca asta.

Hustlers: Striptease pe Wall Street ne arata o Jennifer Lopez extrem de energica. Nu canta, nu-si arata talentul pentru care este, de fapt, atat de cunoscuta, dar se potriveste perfect in peisaj. Pe langa ea, Constance Wu si Julia Stiles au interpretari un pic mai slabe. Si ca sa ramanem in domeniul muzicii, in film il veti putea vedea si pe Usher Raymond, interpretandu-si propriul rol.

Hustlers: Striptease pe Wall Street intra in cinematografe incepand de maine, 27 septembrie 2019, fiind distribuit in Romania de Vertical Entertainment.

Etichete: , ,