Independence Day 2 pe DVD

 

Primul Independence Day mi-a ramas in minte. Eram mic de tot, insa tin minte coada la care am stat pentru a lua bilete. L-am vazut la cinema Luceafarul (actual Cinema Pro) si ce-mi aduc aminte este ca atunci am intalnit, prima si ultima oara, bisnitari cu bilete de cinema. La stadion ii intalnesc constant, dar in fata cinematografului nu ii mai vazusem si, sincer, de atunci nu i-am vazut.

Filmul, prima parte zic, l-am mai vazut de cateva ori de atunci, la TV. A doua parte am asteptat-o cu nerabdare, dar norocul nu a fost de partea mea …

Din pacate, insa, cand a intrat Independence Day 2 in cinematografe eu eram cu treaba. Am trimis o amica la vizionare, eu vazand filmul la cateva saptamani bune dupa. Mi-a placut, desi recunosc ca nu este un film memorabil precum primul. Nu cred sa imi ramana in minte atata timp precum mi-a ramas si acum primul. Bun, dar nu memorabil.

Acum, insa, primesc cu placere vestea ca filmul apare si pe DVD. Ma rog, formatele in care va fi disponibil filmul sunt: Steelbook, Blu Ray Combo (3D+2D), Blu Ray, DVD. Pot fi gasite in magazinele specializate din toata tara.

independence-day-2-stelbook

Daca nu ati vazut Independence Day 2 in cinematografe (el a intrat in iunie in cinematografe, a rulat aproape toata vara) ori daca v-a placut mult si vreti sa-l aveti in colectia personala, mergeti in magazinele din toata tara si cumparati-l. Se gaseste incepand de ieri, 26 octombrie. Si inca ceva: aflu pentru prima oara de acest Blu Ray special numit Stelbook. Arata chiar fain. Iar daca nu stiti ce este acela Stelbook, vedeti aici mai multe detalii. Aflu lucruri noi, ca sa zic asa 🙂

Asadar, din 26 octombrie in magazinele din toata tara – Independence Day 2 (tradus Ziua Independentei: Renasterea). Salutari INDEPENDENTE tuturor!

Etichete: