Inside Out – Intors pe dos

Inside Out - Intors pe Dos POSTER

Introducere Inside Out – Intors pe dos

Nu mai vazusem de foarte mult timp o animatie atunci cand Emil mi-a spus despre acest film. Am fost sa il urmaresc in timpul sesiunii, cand nervii mei erau intinsi la maximum si cand simteam nevoie de o pauza. Ce a iesit va las sa cititi in randurile urmatoare.

Inside Out  - Intors pe DOS

Rezumat Inside Out – Intors pe dos

Te-ai gandit vreodata ca poate nu tu esti direct implicat in luarea anumitor decizii? Inside out este filmul care ne va arata ca undeva in corpul nostru exista niste „stimuli” care ne ajuta sa reactionam in diferite situatii. In plus cei mici vor invata ca lucrul in echipa este cel care poate face ca lucrurile sa mearga in mod normal si ca oricat de greu ar fi sa te intorci undeva, vei reusi doar daca vei crede in acel lucru.

Puncte de interes Inside Out – Intors pe dos

  • O productie Disney ce aduce personaje noi la care nici nu ne-am gandit pana acum
  • Filmul este 3D asa ca multora s-ar putea sa le placa acest detaliu

Inside Out Disney

Puncte tari Inside Out – Intors pe dos

  • Filmul este o comedie in adevaratul sens al cuvantului, au fost minute intregi in care sala efectiv nu se mai putea opri din ras
  • Povestea este una care va atrage atat copiii cat si publicul adult pentru ca nu avem parte de un film Disney obisnuit
  • Mi-a placut extrem de mult partea moralizatoare a povestii, adica ideea ca niciodata nu poti reusi singur, lucrul in echipa este un aliat foarte bun atunci cand vrei ca totul sa iasa perfect
  • Cele cinci personaje principale au fost conturate extrem de bine si este imposibil sa nu te indragostesti iremediabil de ele si de glumele lor
  • Cantecul de la inceputul filmului, care nu are nicio legatura cu ecranizarea a facut sala sa rada cateva minute incontinuu.

Inside OUT

Puncte slabe Inside Out – Intors pe dos

  • Personal nu prea am inteles de ce cei de la Disney au decis sa faca acest film 3D, mi s-a parut ca filmul ar fi putut rula chiar si fara acest efect.
  • Nu prea am inteles ce legatura a avut introducerea cu vulcanul (o sa intelegeti la ce ma refer dupa ce o sa vedeti filmul) cu restul filmului.

Opinie Inside Out – Intors pe dos

Inside out – Intors pe dos mi-a placut la nebunie. Ideea filmului, frazele extrem de bine plasate, constructia personajelor au fost absolut mi-nu-na-te din punctul meu de vedere. Consider ca filmul va fi iubit de absolut oricine il vizioneaza si ca va aduce un zambet pe fata fiecarui om.

Articolul despre Inside Out – Intors pe dos a fost scris de Andreea Mihaila. Ea poate fi citita si pe blogul personal. Inside Out – Intors pe dos este de azi in cinematografele din toata tara (atat in varianta dublata, cat si in cea subtitrata), fiind distribuit in Romania de Cineforum. Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: , ,