Intern – Internul

Intern – Internul

Internul POSTER

Introducere Intern – Internul

Tocmai vazusem inainte de vizionare ca exista o campanie, numita Activeaza Romania (La Claudia am vazut 2 articole, dar parca mai vazusem pe alt blog). Despre film doar atat: un pensionar se angajeaza stagiar la o firma, acest pensionar urmand a fi jucat de Robert de Niro. Sincer, altceva nici nu m-a interesat sa aflu, era de ajuns pentru mine sa ma faca sa-l vad, insa m-am tot gandit la ideea pe care se bazeaza: in Romania cati pensionari mai sunt inca activi? Imi amintesc, in acest sens, reactia unei amice atunci cand a vazut un taximetrist foarte in varsta (mi-a povestit, nu am fost martor): „Prea batran sa ma poata duce pana acasa”. Sa revenim, totusi, la film….

Intern - Internul

Rezumat Intern – Internul

Un magazin online de moda anunta ca doreste un intern pensionar. Pentru Ben Whittacker este sansa ideala de a redeveni activ, acesta dandu-si seama ca trebuie sa faca urgent ceva, activitatile de pensionar fiind, pentru el, plictisitoare. Aici va trebui sa lucreze cu persoane care i-ar putea fi copii ori chiar nepoti.

Intern Robert de Niro

Puncte de interes Intern – Internul

  • Distributia este principalul sau punct de interes, pe langa Robert de Niro o putem vedea si pe Anne Hathaway (Catwoman in ultimul Batman), in rolul directoarei magazinului de moda.
  • Regia si scenariul sunt semnate de Nancy Mayers,
  • Intrebarea de baza pe care ti-o pui in urma acestui film: cum te-ai comporta daca la locul tau de munca ar veni o persoana de 70 de ani? Iar pentru cititorii mai in varsta (oare am cititori peste 60 de ani?): v-ati duce vreodata sa deveniti INTERNI? 🙂

Internul

Puncte tari Intern – Internul

  • Cei doi actori din rolurile principale joaca extrem de bine. Robert de Niro este cel care confirma zicala: Cine nu are batrani, sa-si cumpere. De fapt, acest proverb este si principala morala a acestui film.
  • Pe langa evolutia lor, se observa o chimie uimitoare intre cei 2, formand un cuplu extrem de interesant.
  • O comedie extrem de amuzanta, glumele intalnite in film fiind uimitor de … FRESH!
  • Tipul de film care poate fi vizionat cu toata familia si din care toata lumea

Robert de Niro Intern

Puncte slabe Intern – Internul

Nu am gasit puncte slabe evidente. Nu este un film perfect, dar ceva cu adevarat deranjant, care sa-ti displaca, nu are.

Opinii Intern – Internul

Cine nu are batrani, sa-si cumpere. Cine vrea sa vada o comedie buna, sa vada Intern – Internul. Si cine vrea sa vada un ACTOR (cu majuscule), sa il vada pe Robert de Niro.

Internul - Intern

Despre Intern – Internul au mai scris Malaezu, Raluca si Andreea. Filmul este deja in cinematografe, fiind adus in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

One thought on “Intern – Internul”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.