Kubo si Lauta Magica

Kubo si Lauta Magica

 

untitled

Avem de urmarit povestea unui copil care trebuie sa localizeze costumul si armura purtate de tatal sau pentru a infrange un spirit razbunator din trecut. Actiunea animatiei este plasata in Japonia de legenda, intr-un taram fantastic. Micutul nostru erou pleaca din oraselul de la malul marii in momentul in care a invocat fara a vrea un spirit din trecut.

Regia este semnata de Travis Knight, echipa de productie este completata de scenaristii Marc Haimes si Chris Butler, iar vocile rolurilor principale sunt interpretate de Charlize Theron, Art Parkinson si Matthew McConaughey.

kubo-si-lauta-magica-2016

Barometrele oficiale online dau un scor foarte bun pentru „Kubo and the Two Strings”, pot sa spun ca il merita si sigur nu este vorba de un vot influentat cum s-a intamplat recent cu o productie romaneasca, sunt convins ca ati vazut cum a escaladat totul. Aici, IMDB ofera nota 8,3, rotten tomatoes un tomatometru de 97% cu un scor al audientei de 87% iar metacritic un metascor de 84 cu un userscore de 8.1.

Animatorul Travis Knight isi face debutul regizoral cu o animatie foarte bine pusa la punct tehnologic unde se amesteca tehnica moderna cu stop-motion photography. Amestecul de doua culturi ne face sa observam o echipa de productie americana intr-un studio japonez care amesteca placut elementele mitice. Interatiile de gen fac ca drumetia din poveste sa fie pe cat de abrupta pe atat de interesanta, colorata, posibila si captivanta.

kubo-si-lauta-magica

Daca doresti sa iti expui copiii in fata unei opere de arta cimetografica moderna realizata cu mult suflet poti merge cu incredere la Kubo si Lauta magica. Este o poveste de neuitat despre creativitate si naratiune, pune accent pe crearea propriului destin cu mult curaj. Totodata, este despre iubirea aproapelui impartasind povestea lui. Filmul a intrat in cinematografe din 14 octombrie si este distribuit in Romania de Ro Image. Vizionare placuta.

Articolul Kubo si Lauta Magica a fost scris de Trif Vlad, care poate fi citit si pe blogul sau. Fimul a rulat SI in cadrul Animest. Salutari CINEMILE!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.