Mai folositi DVD player?

 

Teoretic, exista o gramada de dispozitive care-l inlocuiesc. Au aparut bluray playerele, dvd-urile fiind citite si acolo, consolele (atat PS, cat si Xbox) citesc dvd-uri, ai dvd si la calculator/laptop, de ce ti-ar trebui dvd player la televizor, ca unitate distincta (ori DVD player portabil)? Si acum sa va dau pe rand 3 argumente.

Intai si intai, nu prea mai avem dvd la laptopuri. Le vrem subtiri si portabile, deci prima chestie la care renuntam este dvd-ul. Sunt la moda, deci, cele externe. Drept urmare, un Dvd ori un bluray extern, conectabil atat la tv, cat si la laptop, este o solutie buna.

In al doilea rand, raportul calitate – pret sta cel mai bine la DVD. Bluray este fita, un bluray (ca disc) este foarte scump, ca sa nu mai zic si de pretul unitatii. Inca nu renteaza si nici nu cred ca va renta prea curand.

In al treilea rand, tehnologia a ajuns la maturitate. Eu nu recomand niciodata sa iei cea mai noua tehnologie aparuta. Factorul timp este unul EXTREM de important in judecarea unui device.

Personal, am PS 4 (consola PlayStation), unde pot baga si dvd-uri. E foarte fun cand vad un film, ca ma joc cu controllerul pentru a porni/opri filmul si, eventual, pentru a da inainte si inapoi. Daca, insa, n-as fi avut consola probabil mi-as fi luat pana acum un DVD. Uitandu-ma pe oferte, am vazut DVD Panasonic la un pret bun. Ca am uitat sa va zic ceva: nu va luati chinezarii. S-ar putea chiar sa va arda DVD-urile, iar daca acestea-s originale, paguba e chiar mare.

DVD Player Panasonic

Si sa nu-mi spuneti ca nu aveti ori nu doriti sa va luati DVD-uri originale cu filme. Un cinefil adevarat are colectia proprii de filme. Sunt filmele pe care tii neaparat sa le ai. Le-ai vazut la cinema (de cateva ori), le-ai apreciat, apoi dai buzna sa le ai acasa. Sa le poti vedea oricand. Si nu de pe torrente.

Acum va intreb si pe voi daca mai folositi DVD player si de ce? Eventual, de ce nu, daca ati avut si ati renuntat la el. Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: