Mecanicul 2

Mecanicul 2

Mecanicul 2 POSTER Romania

Bishop credea ca a lasat totul in urma si traieste linistit in locuri exotice, asta pana cand cei de care s-a ascuns se intorc subit. Eroul nostru este obligat sa faca niste „calatorii de afaceri” in interesul celor care ii erau pe urme si care il considera cel mai bun pentru asta.

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2 este ceea ce prima parte ar fi trebuit sa fie, un film de tipul celor cu Bond sau un knockoff mai criminal decat „Misiune Imposibila”, cu un renegat in locul unei echipe intregi de specialisti. Si in acest film  Jason Statham este prea bun, prea badass ca sa fie adevarat, dar de asta publicul il place.

Mecanicul 2 Jason Statham

Alaturi de Jason Statham ii gasim in distributia actorilor pe Jessica Alba, Sam Hazeldine si Tommy Lee Jones. Se pare ca al doilea film al acestei serii cunoaste un nou regizor: pe Dennis Gansel, iar scenariul este realizat de Philip Shelby, Tony Mosher, Lewis John Carlino si Brian Pittman.

Nu inteleg de ce asa de multi scenaristi pentru niste dialoguri plastice si previzibile. Filmul este totusi watchable multumita secventelor de actiune puse in scena si de charisma de criminal a lui Statham.

Mecanicul 2

Cronicile despre film sunt impartite intre pretentiosi si obiectivi. O sa va las si pe voi sa descoperiti cronicile si unde anume va situati voi din aceasta perspectiva.

Gasesc filmul Mecanicul 2 ca pe o productie dedicata audientei generale care dupa ce va epuiza salile de cinematograf isi va face loc pe micile ecrane, genul de film care il poti revedea din intamplare, pe care il apreciezi pentru eroul din centrul atentiei.

Mecanicul 2 a intrat in cinematografe vineri 26 august si este distribuit in tara noastra de Freeman Entertainment. Va doresc vizionare placuta.

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.