Super-Blog 2021 – O competitie ca-n filme!

Super-Blog 2021 este o competitie intre bloguri care incepe la 1 octombrie si dureaza aproximativ 2 luni. De obicei termenul final de inscriere a articolelor este 30 noiembrie, adica imediat dupa ziua mea, drept urmare aproape de fiecare data ultimul articol este scris mahmur fiind. Pe cale de consecinta, ultimul articol mi-a adus premii in majoritatea ultimelor editii.

Aceasta este varianta pe scurt. Tot pe scurt, spun ca incepand cu editia precedenta te poti inscrie in concurs cu mai multe bloguri. Ceea ce am facut in primavara si voi face si acum. Deci nu va fi acesta SINGURUL blog cu care particip. Insa voi lasa un pic de suspans si NU voi anunta celelalte bloguri. Cel putin pana la 1 octombrie.

In continuare, va voi spune de ce Super-Blog 2021 este o competitie ca-n filme (10 motive):

  1. Este plina de suspans si de adrenalina.
  2. Este plina de multe povesti de dragoste, atat in viata reala, intre superbloggeri, cat si blogosferic, niste articole extrem de siropoase.
  3. Are personaje principale si secundare (va las pe voi sa le descoperiti).
  4. Are si multe scandaluri.
  5. Nefiind vorba despre un film de festival, la Super-Blog 2021 nu se mananca ciorba. Sau poate se mananca, insa doar la gala.
  6. Competitia dureaza, totusi, mai mult decat dureaza filmarile pentru un film romanesc (care, de obicei, dureaza cam 20-30 de zile).
  7. Bloggerii sunt echivalentul virtual al actorilor: ei incearca sa intre in pielea unor personaje, unor diversi specialisti, doar cei mai buni reusesc asta.
  8. Un articol este exact precum o scena: tragi cate duble vrei/poti/ai timp, aici tu, ca blogger, alegi dubla finala,  care intra la montaj.
  9. Exista si spectatori, atat cititorii fiecarui blog in parte, cat si cei care sunt pe grupul de Facebook al competitiei fara sa concureze, fie fosti concurenti, fie fosti sponsori, fie pur si simplu spectatori.
  10. Super-Blog 2021 este o competitie care se lasa cu aplauze, cu huiduieli, o competitie pe care unii o urmaresc cu placere, in timp ce altii o repudiaza. Exact ca orice film care se respecta, care starneste patimi. Super-Blog 2021 este un film care nu te lasa indiferent.

Editia aceasta, Super-Blog 2021, are ca slogan „Competitia cu TINE incepe”. Nu stiu daca incepe cu TINE ca blogger ori cu tine ca cititor, sper sa ma lamuresc pe parcurs.

Eu, unul, va invit si pe voi sa participati, lucru pe care il puteti face daca scrieti un articol de acest gen (in care va anuntati participarea), pe care apoi il veti pune in formularul de inscriere gasibil pe site-ul Super-Blog.eu. Lucru pe care-l voi face si eu cat de curand. Iar daca aveti mai multe bloguri, va puteti inscrie cu toate. Nu veti scrie de mai multe ori la aceeasi proba, ci veti alege la fiecare proba-n parte pe ce blog scrieti. Daca aveti bloguri de nisa e perfect: puneti fiecare articol acolo unde credeti ca-i este locul.

In cazul in care doriti sa incurajati un participant la Super-Blog 2021 fara sa participati, o puteti face dandu-i like-uri, comentarii, share-uri si alte chestii utile la casa bloggerului. Daca nu stiti pe cine sa sustineti la Super-Blog 2021, v-as putea da eu o sugestie. Dar numai daca nu stiti. Daca stiti, nu are rost. 🙂

Mult succes MIE la Super-Blog 2021! 🙂

One thought on “Super-Blog 2021 – O competitie ca-n filme!”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.