Trif Vlad despre La La Land

La La Land

 

Filmul lui Damien Chazelle isi anunta inca de la inceput intentiile si ambitiile, debutand cu stralucire bizara si de lunga durata pe un cer senin de-a lungul unui ambuteiaj pe Los Angeles freeway. Audienta este furata incet-incet de coalana sonora plina de numere clasice, o paleta de culori hipnotizanta si o coregrafie ridicol de calma.

Plasat in epoca moderna a Hollywoodului, La La Land se prezinta ca un muzical care exploreaza bucuria de zi cu zi si patimile prin care treci ca sa iti indeplinesti visele. Ii are in centru pe Mia si Sebastian. Ea doreste din toata inima sa ajunga actrita si a venit din Nevada pentru a deveni o stea iar el este un jazz musician dedicat care doreste sa aiba localul sau unde sa isi cante muzica.

Structurat pe 4 capitole denumite dupa cele patru anotimpuri, sezoanele dragostei sunt interpretate extraordinar de dulce, trist, dar si foarte inteligent cu un o doza de „optimist dream-chasing” de exceptie. Cu siguranta amatorii de romante nu pot gasi o goana mai mare dupa zahar in 2016. Daca si tu realizezi asta, te asigur ca in ultimele 15 minute al filmului nu mai simti pamantul sub picioare iar povestea de dragoste a celor doi te va emotiona pana la lacrimi.

Productia lui Chazelle ii are in rolurile principale pe Ryan Gosling si Emma Stone care au trecut cu brio de o uriasa provocare prin acest musical in care conving spectatorii ca dansul si muzica lor trebuie sa aiba succes, iar ei sa ajunga pana pe culmi. Imdb rasplateste filmul cu o nota de 8.9, metacritic cu un metascor de 93 iar rottentomatoes cu un tomatometru de 93 % cu un scor al audientei de 90%.

Nominalizarile peliculei La La Land

La La Land este unul din cele mai bune filme ale anului in opinia multor critici, este vazut ca un romance teatral sau ca un muzical nostalgic. Fantezia creata de echipa de productie duce foarte usor audienta in starea de visare spre anii de aur din capitala filmelor americane, in ciuda modernitatii prezente in film.

Pelicula La La Land a avut premiera vineri 23 decembrie si este distribuit in tara noastra de Freeman Entertainment. Articolul este scris de Trif Vlad. Vizionare placuta si salutari CINEMILE tuturor!

One thought on “Trif Vlad despre La La Land”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.