We are your friends – Vibreaza cu mine

We are your friends – Vibreaza cu mine

Vibreaza cu mine 4 septembrie

INTRODUCERE we are your friends – vibreaza cu mine

We Are Your Yriends – Vibreaza cu mine este un film special creat pentru pasionatii de EDM, dar care transmite mesaje accesibile unui public mai larg de atat. Este o drama in regia lui Max Joshep, care il are in rolul principal pe Zac Efron. Filmul spune povestea unui DJ aflat in cautarea creatiei perfecte, a acelei melodii unice, care sa il reprezinte in totalitate si care sa il faca celebru.

 

REZUMAT we are your friends – vibreaza cu mine

We Are Your Friends – Vibreaza cu mine spune povestea lui Cole (Zac Efron), care doreste sa isi depaseasca conditia, sa creeze melodia perfecta si sa devina un DJ de succes.

Viata lui se schimba in momentul in care il cunoaste pe James, un DJ faimos, care se ofera sa il ajute sa faca muzica adevarata si sa ii fie mentor. In paralel cu problemele dintre el si prietenii lui, dar si cu cele de la jobul lui de zi, viata lui Cole se complica atunci cand se indragosteste de Shopie, iubita lui James.

PUNCTE DE INTERES we are your friends – vibreaza cu mine

Este foarte interesant de urmarit parcursul unui DJ care vrea sa fie profund si original. In plus, filmul explica foarte bine care este procesul creatiei unei melodii electronice de la zero, dar si cum „manipuleaza” un DJ oamenii de pe ringul de dans, relationand frecventa beat-urilor cu bataile inimii.

PUNCTE Tari we are your friends – vibreaza cu mine

Pentru pasionatii de EDM, muzica si povestea sunt punctele tari ale filmului We Are Your Friends – Vibreaza cu mine. Pentru cei care nu sunt pasionati de acest stil si nici interesati de poveste sau de muzica, Sophie (Emily Ratajkowski) arata demenitial, asta pentru baieti, iar pentru fete, Zac Efron e la fel de aratos cum il stim.

PUNCTE SLABE we are your friends – vibreaza cu mine

Nu are puncte slabe! S-ar putea ca scenele in care Cole e „fumat” sa fie considerate deplasate de unii si ca incurajeaza la un comportament neadecvat pentru sociatate, dar in restul toate bune si frumoase in We Are Your Friends – Vibreaza cu mine. Povestea curge frumos, cadrele sunt interesante, iar actorii sunt 100% compatibili cu personajele lor.

OPINIE we are your friends – vibreaza cu mine

Mi-a placut We Are Your Friends – Vibreaza cu mine pentru ca sunt obsedata sa caut mix-ul perfect, adica melodia aia pe care sa vibrez, iar faptul ca personajul principal este prezentat intr-o permanenta cautare a propriului stil si a creației/melodiei perfecte m-a facut sa traiesc intens filmul.

Muzica este foarte buna (pentru fanii genurilor House, Trance, Dubstep, etc). Zac joaca impecabil, Emily Ratajkowski e alegerea perfecta pentru rolul lui Sophie, iar povestile prezentate in paralel cu cea a DJ-ului Cole sunt captivante.

Am iesit din sala de cinema cu ideea ca libertatea este singura sursa veritabila de creativitate. Daca te simți captiv in propria viata, niciodata nu vei fi creativ si nu vei funcționa la capacitate maxima.

Daca esti pasionat de muzica si in special de cea din zona EDM, asta e un film perfect pentru tine! We Are Your Friends – Vibreaza cu mine  intra in cinematografe din 4 septembrie si este distribuit de Freeman Entertainment.

De la stanga la dreapta: Adriana Sandru (autoarea acestui articol), Malaezu si Angela (CineAmator)
De la stanga la dreapta: Adriana Sandru (autoarea acestui articol), Malaezu si Angela (CineAmator)

Articolul despre filmul We are your Friends – Vibreaza cu mine este scris de Adriana Sandru. Despre film puteti afla mai multe detalii intrand pe pagina de facebook a peliculei. Salutari CINEMILE tuturor!

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.