The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

 

Wedding Ringer

Introducere The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

Cred ca v-am mai zis deja ca nu-mi place sa vad trailere acasa. Singurele trailere pe care le vad sunt la cinema, cand mi se baga pe gat. Exprimarea e corecta, fix asta se intampla. Nu d-alta, dar eu NU as vrea sa vad trailerele (ce-i drept, nici nu-mi place sa deranjez tot randul, intrand pe intuneric).

In cazul acestui film, din cauza trailerului, asteptarile erau foarte jos. Trailerul imi lasase o impresie proasta, iar repetarea lui, devenita aproape obsesiva, ma facuse sa incep sa urasc filmul. M-am dus, totusi, sa-l vad, din pura curiozitate. Asteptarile erau minime, insa am zis sa-i dau o sansa.

Rezumat The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

Jimmy are o afacere ciudata: ofera nasi si calaveri de onoare celor mai antisociali dintre oameni. Afacerea lui ajunge si la urechile lui Doug, aflat in cautarea unor nasi si cavaleri de onoare. Nunta rezultata va fi una cu adevarat de neuitat.

1219803 Ð THE WEDDING RINGER

Puncte de interes The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

 • Ideea in sine, de la care pleaca filmul, mi se pare interesanta. Eu aflasem ca japonezii ar face chestii d-astea: ar plati oameni sa le vina la nunta. Ei au bani, dar sunt cam antisociali. Sau asociali, ca sa fiu mai precis. Nu-mi dau seama daca aceasta ideea a trecut oceanul pana-n SUA, as zice ca da. Sau poate regizorul a luat-o inainte, dand ideea unor eventuali afaceristi.
 • Regizorul Jeremy Garelick este la primul sau film.
 • Kevin Hart este principalul nume de pe afisul filmului. A jucat in multe filme, personal placandu-mi cel mai mult in This is the end, unde se autoironizeaza.
 • Josh Gad, mirele fara prieteni, s-a facut remarcat prin cateva personaje carora le-a imprumutat vocea. Amintesc aici Olaf din Frozen, Louis in Ice Age si urmeaza sa isi imprumute vocea si in Angry Birds, cea mai asteptata animatie a anului 2016.

1219803 Ð THE WEDDING RINGER

Puncte tari The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

 • Ideea de la care pleaca filmul este una originala. Originalitatea este, de fapt, unul dintre punctele sale forte.
 • Al doilea ar fi imprevizibilitatea. Nu este deloc usor de intuit finalul, avand cateva rasturnari de situatie extrem de interesante.
 • Glumele sunt bune si contrar asteptarilor MELE sunt MULT MAI MULTE decat in trailer.
 • Filmul ironizeaza nuntile. Pentru asta il iert de multe :)) Nunta este pentru mireasa si mama ei, ele trebuie sa se simta bine si nu mirele; este o idee fixa a EI, pe care o are inca din copilarie (citate din memorie).
 • Doua personaje extrem de bine construite si extrem de bine jucate: Doug si Jimmy. Jimmy, adica Kevin Hart, se maimutareste prea mult, parand in prea multe situatii neserios. Altfel, rolul sau este extrem de interesant.
 • Filmul este mai mult decat o comedie. Atinge niste teme extrem de misto, punand cateva intrebari interesante.
 • O durata de 101 minute care nu se simte absolut deloc. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, actiunea fiind comprimata, timpii morti fiind extrem de putini.

Kevin Hart;Josh Gad;Kaley Cuoco

Puncte slabe The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

 • Principalul punct slab al acestui film este trailerul. Prea incarcat, prea neserios. Prea ca la tara. Filmul este mai stilat de atat.
 • Cateva personaje sunt prea putin conturate. Si aici ma refer intai si intai la viitoarea sotie a lui Doug.

Opinie The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat

The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat a fost, pentru mine, o surpriza extrem de placuta. Este cel mai nou exemplu de film bun cu trailer prost. Are 2 personaje extrem de bine conturate si extrem de bine jucate, necompletate cum se cuvenea si de alte personaje. Celelalte personaje sunt conturate incomplet, jucand, parca, doar pentru cei 2. Mi-as dori sa apara o continuare a lui, un film mai serios, care sa ne arate vietile celor 2 dupa aceasta nunta de pomina. Recomand cu caldura acest film, la care ar trebui sa va uitati cu un ochi nitel mai serios. Veti descoperi chestii interesante 🙂

The Wedding Ringer – Nuntasi de inchiriat intra de azi, 30 ianuarie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de InterCom Film. Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: , , ,