Ziua Independentei: Renasterea

Ziua Independentei: Renasterea

Ziua Independentei Renasterea POSTER ROMANIA

Introducere Ziua Independentei: Renasterea

Prima parte a Independece Day a fost unul dintre cele mai vizionate filme de mine. Glumele geniale ale lui Will Smith si scenariul scris bine m-au facut sa vad pelicula de mai multe ori. Anuntata cu surle si trambite, a doua parte era mult asteptata, chiar dacă Printul din Bel-Air nu mai era anuntat ca parte din productie.

Ziua Independentei Renasterea

Rezumat Ziua Independentei: Renasterea

La aniversarea de 20 de ani de cand i-am gonit prima oara de pe Pamant, extraterestrii se intorc mai mari si mai frumosi. De data asta, insa, nu suntem singuri pentru ca un glob e de partea noastra iar marilor extraterestrii le e frica de el. David Levinson (Jeff Goldblum) este acelasi om de stiinta care gaseste solutii pentru a ucide extraterestrii care vaneaza Centrul Pamantului asa cum au facut si cu alte planete. Presedintele din prima serie, dupa ce a trait 20 de ani cu o cadere nervoasa odata cu revenirea extraterestrilor, isi revine miraculos incat poate sa se sacrifice pentru a distruge (din nou) rasa amenintatoare.

Puncte de interes Ziua Independentei: Renasterea

  • Liam Hemsworth care arata la fel de dragutel ca intodeauna;
  • Asemanarea fantastica dintre extraterestrii din ID si seria Aliens;
  • Pastrarea de legaturi, de familie, cu prima serie.

Ziua Independentei Renasterea 2016

Puncte tari Ziua Independentei: Renasterea

  • Efectele mai bune, ca cel din 1996 (cum era de asteptat);
  • Mult mai bine definiti extraterestrii si poti sa te uiti mai bine la ei pentru ca au multe prim-planuri, insa design-ul s-a dus complet in zona celor din Alien.

Ziua Independentei Renasterea 2

Puncte slabe Ziua Independentei: Renasterea

Un singur punct slab evidentiez: cam greoi scenariul, iar personajele care nu apar in continuare au cam subtire explicata disparitia.

Opinii Ziua Independentei: Renasterea

  • Personalitatea lui Will Smith ar fi salvat filmul;
  • Independence Day este o petrecere aniversara extrem de nereusita a primului film;
  • Continuitatea oarecum fortata dupa 20 de ani – Will Smith care in prima parte era in floarea varstei nu mai este printre noi (cel putin eu asa am inteles), insa tatal lui Levinson care era in varsta in prima parte este si acum in viata si extrem de in putere;
  • Daca nu existau banii pentru continuare, presupun ca salariul mare a fost principalul motiv pentru care Will Smith nu a fost integrat in aceasta parte;
  • Pentru cei care sunt fani ai blockbustter-elor și ai filmelor cu extraterestrii ID 2 este un film bunicel, pentru cei care doresc mai mult de la o continuare – nu veti primi ceea ce va asteptati.

Articolul despre Ziua Independentei: Renasterea  a fost scris de Ana Marin. Ziua Independentei: Renasterea a intrat in cinematografe din 24 iunie, fiind distribuit in Romania de OdeonFilm. Salutari INDEPENDENTE tuturor!

One thought on “Ziua Independentei: Renasterea”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.