Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

 

Dumb and Dumber to

 

Introducere Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

Dupa ce traisem dezamagirea unui sequel esuat (Sefi de Cosmar 2), am mers la Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman cu inima indoita: imi placuse enorm prima parte, vazand-o de peste 10 ori, insa in sinea mea consideram ca aceea ar trebui sa fie unica. Cumva, nu eram impacat cu gandul ca cineva s-a gandit s-o continue si, eventual, s-o strice.

Dumb and Dumber to 5

Rezumat Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

Harry si Loyd, dupa 20 de ani, par neschimbati. Unul dintre ei a stat internat intr-un azil ani de zile, celalalt este in cautarea unui rinichi pentru un transplant. E drept, lucrurile sunt departe de a fi clare, totul terminandu-se fix cum nu te-ai astepta sa se termine.

Dumb and Dumber to 4

Puncte de interes Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

 • Un sequel dupa fix dupa fix 20 de ani al unei comedii de succes. Actorii au imbatranit, personajele au imbatranit si ele, oare cum va fi filmul? Mai imbatranit?
 • Reinvierea unei francize ce parea ingropata definitiv de prequel-ul ratat din 2003. Atunci nu erau nici aceiasi regizori, nici aceiasi actori. Era doar o poveste esuata care a vrut doar sa stoarca niste bani.
 • Jim Carrey apare din ce in ce mai rar in filme. Din acest motiv orice film cu el mi se pare de neratat.
 • O chestie interesanta semnalata de Raluca Cincu, pe care am explicat-o eu la Daniela.

Dumb and Dumber to 5

Puncte tari Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

Ohoo, dar multe sunt. Sa le luam pe rand:

 • Tipul de comedie care are un unic scop: sa te faca sa razi. Si-l indeplineste pana la capat.
 • Cuplul Loyd si Harry (adica Jim Carrey si Jeff Daniels) se completeaza perfect. Daca ar fi jucat mai multe filme impreuna (eventual avand aceleasi nume) probabil ar fi concurat cu celebrii Stan si Bran.
 • Paradoxal pentru o comedie, este extrem de imprevizibil, cu rasturnari majore de situatie. Este, deci, si o comedie imprevizibila.
 • Avem cam toate tipurile de umor, urmand a rade de absolut tot ce vedem in acest film. Radem de personajele in sine, radem de replicile lor, radem de situatiile in care sunt pusi. Radem pur si simplu. Ne tavalim de ras de la un capat la celalalt al filmului.
 • Revedem celebra masina din primul film. Nostalgicul din mine a fost fericit s-o revada.

Dumb And Dumber To

Puncte slabe Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

 • Pentru ca rubrica asta sa nu fie goala, as pune ca un mare minus faptul ca nu a fost mai mult exploatata franciza. Dezastrul din 2003 a taiat cheful producatorilor de a mai incerca, insa filmul de anul acesta dovedeste faptul ca inca este potential. Mi-as dori cat mai curand o noua continuare.

Dumb and Dumber to 3

Opinii Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman

Pe scurt de tot: Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman este comedia anului 2014. Nu-i gasesc niciun defect real. Sincer, doar tantalaii (sau tOntalaii) refuza sa rada la un astfel de film.

Despre Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman au mai scris Lucian pe MovieNews, Cristina Zaharia pe Port.ro, Marin Apostol pe BlogDeCinema, Malaezu si Bogdan Daradan pe PresaInBlugi.

Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman este de ieri, 12 decembrie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

One thought on “Dumb and dumber TO – Mai tantalau mai gogoman”

 1. Desi l-am vazut si pe asta, „Un Craciun Altfel” mi s-a parut comedia anului…masurat la nivelul intensitatii cu care am ras si a durerii de burta si de falci. Abia astept urmatoarele continuari (episoade, whatever).

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.