Un concurs PERFECT

Un concurs PERFECT

UPDATE: Castigatorii sunt Morosanu Teodor Marian si Cristina Oprea!

Extragere Pitch Perfect

Vineri intra in cinematografe filmul Perfect Pitch 2 (tradus PERFECT drept Tonul Perfect 2). Pentru ca eu sunt oltean, deci SIMPLU si PERFECT, voi organiza un conurs PERFECT. In ce consta concursul PERFECT?

Perfect Pitch 2

Pai un singur lucru (unul si bun): sa lasati intr-un comentariu parerea voastra despre perfectiune. Puteti vorbi despre perfectiune in general, despre un FILM perfect, un blog perfect (am 6 bloguri, aveti din ce alege) ori o carte perfecta.

Cel mai PERFECT comentariu va fi premiat cu o invitatie la filmul Perfect Pitch 2. Invitatia e valabila in perioada 29 mai – 11 iunie, in Hollywood Multiplex Mall Vitan.

Celelalte comentarii, mai putin perfecte, vor intra in tragere la sorti. Premiul este identic, dovada ca si daca nu esti perfect, dar esti norocos, poti castiga.

Invitatiile se ridica direct de la sediul RoImage. Salutari PERFECTE tuturor!

ps: Ar fi PERFECT daca ati da si share acestei postari pe facebook. Nu va oblig, zic doar c-ar fi PERFECT!

ps2: CONCURSUL PERFECT se incheie vineri dimineata, la ora 10!

. 11 comentarii la Un concurs PERFECT. Categories: CONCURS, Concurs INCHEIAT. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

11 thoughts on “Un concurs PERFECT

  1. Perfectiunea e un lucru utopic, dar din pacate esta barometrul ideal in orice facem.
    Trebuie sa fim cat mai aproape de ea ca iasa totul bine.

  2. Nu cred ca exista perfectiune dar,depinde de atitudinea care o ai vis-a-vis de un lucru,Perfectiunea poate exista in forma unei flori,a unei raze de soare printre frunzele unui copac,in zambetul unui copil .Sunt lucruri prea perfecte si peste care trecem cu prea multa usurinta .Perfectiunea este un standard care ne face sa ne stabilim niste teluri pentru a o atinge si care ne da un echilibru in viata.Tindem sa fim perfecti desi iubim uneori lucruri prea putin perfecte.

  3. Imi amintesc de un pictor francez care spunea că „Perfectiunea este o suma a lucrurilor puse in asa fel incat nu consideri necesar sa modifici, sa adaugi sau sa scoti nimic.”

  4. Perfectiunea este atunci cand ma trezesc in mijlocul noptii stresata ca am examen si imi dau seama ca mai am inca 2 ore de dormit pana cand trebuie sa ma trezesc cu adevarat.

  5. Perfectiunea este atunci cand te trezesti dimineata, ciufulita , incercanata si iubitul crede ca esti cea mai minunata fiinta de pe Pamant 😀 si tu la randul tau crezi despre el ca este PERFECT!

  6. Un film perfect mi s-a parut Somn de iarna, care in cele peste 3 ore nu m-a plictisit deloc. Un film memorabil si excelent interpretat. Bravo regizorului turc si actorilor. O drama aparte fara violenta si injuraturi. O pelicula care m-a vrajit.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.