A bigger Splash

A bigger splash: Pasiuni periculoase

A bigger Splash

Introducere A bigger splash: Pasiuni periculoase

A Bigger Splash debuteaza ca un film nostalgic dupa anii 70` si a epocii rock. Ne pune in centrul actiunii o vedeta rock, o femeie mondena ajunsa la sfarsitul carierei care incearca sa uite de vechea viata si trairile de alta data, dar nu poate. Filmul este redarea senzuala a dorintei, geloziei si rock and roll-ului, sub soarele placut de la Mediterana.

A bigger Splash

Rezumat A bigger splash: Pasiuni periculoase

Marianne Lane petrece vacanta departe de cunoscuti pe insula Pantelleria, cu de iubitul ei Paul. Pe neasteptate este vizitata de celebrul producator muzical si vechi partener, Harry, care vine in vizita alaturi de fiica sa Penelope. Astfel fosta vedeta rock isi intrerupe sejurul, revenind la nostalgia fara scapare si la atmosfera unor ani de aur care parca nu se terminau niciodata.

A bigger Splash

Puncte de interes A bigger splash: Pasiuni periculoase

Pelicula are o actiune intriganta si excitanta care nu poate fi intrerupta de nici un defect de productie.

Este un remake adaptat zilelor noastre dupa un film foarte apreciat la vremea sa, drama psihosexuala: La Piscine (Jacques Deray, Alain Delon, Romy Schneider, Maurice Ronet 1969).

A bigger Splash

Puncte tari A bigger splash: Pasiuni periculoase

Regizorul: Luca Guadagnino alaturi de toata echipa de productie si actori au facut o treaba impecabila.

Cred ca am vazut cel mai bine imbinate elemente contemporane cu cele din anii 70. Daca personajele nu aveau telefoane mobile pur si simplu nu realizam ca actiunea se petrece in zilele noastre.

A bigger Splash

Puncte slabe A bigger splash: Pasiuni periculoase

Din pacate audienta generala nu isi va concentra atentia catre acest film, deoarece are premiera in saptamana oscarurilor. Nu este genul de film care tine iubitorii de popcorn aproape, este lung si presarat cu sentimente ciudate.

Pasiuni periculoase va fi apreciat mai sigur in cadrul festivalelor de film, dar sigur va fi apreciat.

A bigger Splash

Opinii A bigger splash: Pasiuni periculoase

A bigger Splash este un film care te trimite acasa captivat de anii perioadei flower power si de idilele ciudate. Te face sa te amuzi de umorul ciudat rezultat din depravarea unor oameni celebri care incearca sa retraiasca niste clipe care nu se mai intorc.

Pasiuni Periculoase are premiera vineri 4 martie si este distribuit in tara noastra de Odeon Film. Vizionare placuta.

 

Etichete: