Ana Marin despre Cars 3 – Masini 3

Ana Marin despre Cars 3 – Masini 3

 

Pentru mine saptamana asta a fost una dedicata masinilor si vitezei, la cinema. Dupa Overdrive, a fost randul unei animatii: Cars 3. Pentru prichindei nu a parut atat de interesant, avand in vedere ca majoritatea stateau pe telefoane uitandu-se la alte filme sau jucandu-se in timp ce adultii se uitau la pelicula. Pentru fanii seriei care au depasit varsta majoratului, cea de a treia parte vine cu multe flash-back-uri din Cars 1.

De data asta, Fulger este pus in dezavantaj de masinile mai noi si mai avansate. Asa incat incercand sa forteze finalul unei curse, eroul nostru rosu sufera un accident. Asa ca in pauza dintre sezoane se ascunde in garajul in care si-a descoperit talentul. Pierdut fara mentorul care a vazut curajul si stralucirea, Fulger primeste un nou sponsor si o data cu acesta, un nou antrenor: Cruz Ramirez – o blonda specializata in motivare personala si sportiva, si al carei vis ascuns a fost de a deveni pilot de curse. Insa familia numeroasa si circumstantele i-au ucis aceasta speranta, transformandu-o in omul din spatele sportivilor. Intalnirea dintre Cruz si Lightning este inceputul redescoperiri fiecaruia dintre cei doi eroi, pe diferite piste de la plaje, la pista pe care a castigat prima oara Doc Hudson, fiecare dintre cei doi se redescopera din prisma noilor ai vechilor prieteni.

Dupa peripetii, situatii haioase si pline de invataminte vine prima cursa, din noul sezon. Tot mai multi dintre rivalii de pe pista, si prietenii de la pit-stopuri ale lui Fulger sunt inlocuiti de masini noi si capabile de viteze uimitoare. Intrand de pe ultima pozitie de start intr-o cursa in care veteranii erau ceva dat uitarii eroul nostru descopera ca uneori este mai important sa inveti lucruri si ca maturizarea vine cand reusesti sa vezi ce altii au vazut in tine in cei din jurul tau. Si astfel, Fulger devine pentru Cruz Doc Hudson vazand in ea talentul si abilitatile unui adevarat pilot de curse. Ca toate peliculele de gen, filmul este plin de pilde, de glume, de invataturi si lucruri care sa te faca sa iti dai seama ca totul in jur se intampla cu un motiv, trebuie doar sa fii pregatit sa le imbratisezi.

Articolul despre animatia Cars 3 – Masini 3 a fost scris de Ana Marin. Filmul  Cars 3 – Masini 3 a intrat de ieri, 16 iunie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Forum Film. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Ana Marin despre Cars 3 – Masini 3. Categories: 2017. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.