Aventuri In Pattaya sau cum sa iti aduci franceza la zi

Aventuri In Pattaya sau cum sa iti aduci franceza la zi

 

 

Introducere Aventuri In Pattaya

Intr-o cinematografie in care Hollywood-ul este rege, lumea nu prea alege sa vada filme straine, adica de alta origine decat cea de peste ocean. Eu, personal, prefer sa dau bifa la altfel de filme, si printre cele mai bune pe care le-am vazut in viata mea de cinefila nu se numara cele americane ci cele cu aroma de Paris. La ultimul film frantuzesc la care m-a trimis Emil, am plecat cu febra musculara de la rasul provocat de poantele de pe ecran, asa ca atunci cand mi-a zis de Aventuri in Pattaya – am zis ca dau check-in.

Rezumat Aventuri In Pattaya

Franky si Krimo sunt prieteni inca din copilarie, asa ca atunci cand vine vorba despre o calatorie in Tailanda nu pot pleca decat impreuna. Doar ca in lipsa unui cont bancar suficient, cei doi – antreprenori in alta viata decid sa gaseasca o modalitate de a ajunge acolo gratuit. Asa ca, isi inscriu vecinul pitic intr-o competitie de lupte libere. Si de aici, incep, cum era si normal – aventurile, dar si asemanarile izbitoare intre filmul nostru si deja, devenit clasicul film cu Van Damme – Sport Sangeros.

Puncte de interes Aventuri In Pattaya

  • Iti vei aduce la zi limba franceza, mai ales in zona jargonului;
  • Sosia lui Vin Diesel, doamnelor, traieste in Franta si se numeste Franck Gastambide;
  • Daca nu ai bani sa vezi prea curand Tailanda – filmul te va plimba pe cele mai bune plaje.

Puncte tari Aventuri In Pattaya

  • Filmul este o provocare pentru mintea „deschisa”, pe care daca o ai, mai bine nu bifa filmul.

Puncte slabe Aventuri In Pattaya

  • Atunci cand esti comediant, nu inseamna musai ca esti si un actor bun de comedie, asa ca poate ocazional e bine sa ramai la stand-up (vezi Malik Bentalha – interpretul lui Krimo).

Opinii personale

  • Ocazional, gasesc umorul frantuzesc mai savuros 😉 decat cel american, aici glumele sunt putin cam trase de par si deloc, dar deloc originale;
  • ti-as recomanda sa vezi filmul in gasca pentru ca umorul obsceno-scarbos si adolescentin, poate fi gustat cand mergi cu prietenii, daca mergi cu jumatatea, unul dintre voi va pleca cu sos de nachos in cap;
  • Nu stiam ca fratele geaman si mai mic de statura a lui Vin Diesel traieste in Franta si face filme, asa ca odata cu Aventuri in Pattaya am plecat mai bogata din punct de vedere cultural-cinematografic.
  • Daca il vezi intr-o zi racoroasa, te va duce cu gandul la vacanta de vara si la ce vei vrea sa faci, cand ajungi la mare.

Aventuri in Pattaya intra maine, 11 martie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de OdeonFilm. Recenzia a fost scrisa de Ana Marin, colaboratoare Cinemil.RO. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Aventuri In Pattaya sau cum sa iti aduci franceza la zi. Categories: 2016, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.