Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Big hero 6 Poster

Introducere Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Walt Disney ne da de urmarit un action-packed comedy. Am fost sa vad Big Hero 6 – Cei 6 super eroi nestiind nimic despre el. Nu am vazut nici un trailer, am incercat sa evit recenziile si orice mentionare despre film. Stiam doar ca e vorba de niste robotei simpatici. Am fost multumit pentru ca producatorul hollywoodian m-a luat complet prin surprindere, din nou.

Rezumat Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Un copil geniu Hiro Hamada invata sa isi tina imaturitatea in frau datorita fratelui sau si colegilor sai de facultate. O catastrofa de proportii de natura umana este ceea ce distruge armonia care parea sa se asterne in viata personajului, care parea sa se indrepte spre un viitor fabulos. Eroul nostru este nevoit sa rezolve un complot ascuns pe strazile din San Fransokyo.

Big Hero 6 screencap

Puncte de interes Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Efectele speciale si imaginea sunt foarte bine si atent realizate. Lasa o impresie foarte buna atentia cu care s-a lucrat, iar daca a trecut multa vreme de la ultima animatie vazuta observi cat de mult a evoluat tehnologia.

Punte tari Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Este genul de film care impresioneaza. Acest film are foarte multe motive sa existe. Sunt copii care rezolva probleme. Producatorii isi fac foarte bine treaba incorporand actorii in personajele animate. Personajele sunt foarte amuzate, starnesc un comic de calitate in majoritatea situatiilor.

Big hero 6

Puncte slabe Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi este genul de productie in care simti ca s-a pus accentul foarte mult pe marketing, parca iti dai seama ca un tip de la departamentul de marketing a fost in ceafa scenaristului si i-a spus ce elemente sa introduca si ce replici. Foarte multi critici invoca lipsa de originalitate, unele personaje sunt facute dupa altele deja consacrate (figurina de la Michellan, Iron Man…). Ne este clarificata chiar de la inceput influenta internationala a echipei de productie din numele hibrid al orasului San Fransokyo, in care se desfasoara actiunea.

Opinii  Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

Cei de la Disney parca iau o pauza de la povestile cu printese si intra tare in 2015 cu povestea acestui copil genial si prietenul sau programat cu superputeri. Initial credeam am de a face  niste robotei simpatici. Am fost multumit deoarece producatorul hollywoodian m-a luat complet prin surprindere, din nou.

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi este realizat in Regia lui Don Hall si Chris Wolliams, pelicula este inspirata din seria Marvel cu acelasi nume, parca au rotunjit putin actiunea pe la colturi iar violenta s-a redus la un kiddie-level.  Rene Rodriguez – miami.com

Este greu sa nu iubesti acest film. Cu aria emotionanta si interesanta in acelasi timp a personajelor nerdy, arhitectura inventiva si multiculturalitatea din echipa de productie, filmul: Big Hero 6 – Cei 6 super eroi lasa impresia unui copil energic si inteligent. Claudia Puig – USA Today

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi este mai usor de admirat decat de iubit. Schimba directia de la zgomotos la prelungirile intunecate unde se confrunta cu durerea de adult. Momentele sunt comparabile cu „The NeverEnding Story’s Artax in the swamp”  un film care a reusit sa faca o generatie intreaga sa suspine. Cu acesta conduita Hiro, nu este doar o papusa dulce, este plin de furie, deznadejde dar cu un ego de luptator care pana la urma doreste sa clarifice totul si sa aduca lucrurile la normal.

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi are premiera pe 23.01.2015 si este distribuit in Romania de Cineforum. Vizionare Placuta !

. 3 comentarii la Big Hero 6 – Cei 6 super eroi. Categories: 2015, Animatii, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

3 thoughts on “Big Hero 6 – Cei 6 super eroi

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.