Concurs: ce parere aveti despre Vin Diesel?

 

In cazul actorilor celebritatea se confunda deseori cu talentul. Un actor cunoscut este, in opinia multora, un actor bun si talentat. N-o fi ajuns el cunoscut degeaba.

Ca de obicei, adevarul este undeva la mijloc. Exista actori geniali, care sunt faimosi cu un motiv si asupra carora nu exista niciun dubiu, insa exista si actori supra-evaluati. Actorii supra-evaluati pot avea urmatoarele defecte:

  • Joaca foarte bine un singur rol. Nu pot interpreta zeci de roluri, drept urmare ai impresia ca vezi acelasi rol de fiecare data. Devin obositor de repetitivi.
  • Au jucat candva foarte bine, insa nu mai primesc roluri potrivite. In fotbal exista expresia Nascut talent, mort speranta. Este valabila si-n film: ai debutat bine, ai avut 3 roluri bune, dar apoi nimic…
  • Actorii care joaca 1 rol bun la 5 proaste. Chiar daca ACEL rol pare genial, cu o floare nu se face primavera. Si, ca sa revin la fotbal, jucatorul foarte bun nu este cel care joaca genial un meci si apoi someaza, ci jucatorul care joaca foarte bine meci de meci.

Post fast and furious 7

Vin Diesel este tipul de actor care starneste controverse. Unii il apreciaza foarte mult, altii-l considera supra-evaluat. Unii spun ca e un actor muncitor, altii folosesc cuvantul genial. Eu va dau 2 repere celebre din cariera lui, seria Fast and Furious, dar si Gardienii Galaxiei, unde a spus tot filmul I AM GROOT. Restul trebuie sa-mi spuneti voi.

Asadar, CONCURS: spuneti-mi parerea despre Vin Diesel si numiti cel putin 1 film (altul decat cele de sus) in care acesta a jucat si puteti castiga o invitatie dubla la Ultimul Vanator de Vrajitoare, cel mai nou film in care apare Vin Diesel.

Invitatiile le voi da doar aici, pe blog, fara facebook deci, fara like & share, fara alte chestii complicate. Un castigator il aleg eu, deci trebuie sa ma impresionati prin argumentatia voastra (indiferent ca dati de pamant cu Vin Diesel ori ca-l ridicati in slavi), iar celalalt il aleg la intamplare. Inteligenta si norocul fie cu voi, deci!

 Vin Diesel 2

Cele 2 invitatii duble sunt valabile pana pe 5 noiembrie in Hollywood Multiplex Mall Vitan. Acest concurs se incheie duminica, 25 octombrie, la ora 23:59. Vin Diesel si al sau Groot va ureaza mult success J Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: , , , ,