CONCURS FULGER: Hotel Transilvania 2

CONCURS FULGER: Hotel Transilvania 2

Hotel Transilvania 2 poster

UPDATE: Castigatorii sunt Diana Radulescu (pe facebook) si Alex Ilie (pe blog).

Din 30 octombrie, in cinematografele din toata tara a intrat filmul Hotel Transilvania 2. Desi eu am vazut filmul si mi-a placut enorm, nu am avut starea necesara sa scriu despre el. Nu m-a blestemat Dracula sau ceva, doar contextul a fost nefavorabil: l-am vazut la Comedy Cluj, am fost ocupat perioada aia, am zis ca scriu cand intra in cinematografe, insa a venit tragedia din Colectiv si ultimul lucru pe care il voiam era sa scriu despre o comedie.

Daca voi avea energie, voi scrie azi-maine articolul. De fapt il voi termina, ca e scris pe sfert. Insa, pana atunci, vreau sa fac o fapta buna si va trimit si pe voi sa-l vedeti.

Pentru asta, ca de obicei, am 2 concursuri:

– Aici, pe blog, va trebui sa lasati UN COMENTARIU care sa contina UN SINGUR CUVANT. Da, un singur cuvant despre Hotel Transilvania 1. Nu d-alta, dar plec de la premisa ca vreti sa vedeti partea a doua doar dupa ce ati vazut-o pe prima. Deci un cuvant despre Hotel Transilvania 1.

Hotel Transilvania 2

– Pe facebook, va trebui sa dati like & share postarii de concurs si un comentariu, tot la postarea de concurs, prin care sa va anuntati participarea. In share este musai sa puneti #Concurs. Nu e musai sa participati la AMBELE concursuri, puteti participa fie doar pe blog, fie doar pe facebook.

Hotel Transilvania 2 Cover

Invitatiile sunt valabile fix 4 zile, 16, 17, 18, 19 noiembrie, in Hollywood Multiplex Mall Vitan. Dau cate una pentru fiecare concurs. Concursul se incheie joi, 12 noiembrie, ora 23:59. Dupa ora 00 voi anunta castigatorii.

Hotel Transilvania 2 a intrat deja, din 30 octombrie, in cinematografe, fiind adus in Romania de InterCom Film, caruia ii multumesc pentru concurs. Din partea mea, doar cateva cuvinte despre film: printre cele mai bune comedii ale anului. Restul, #peblog, daca voi finaliza articolul. Salutari CINEMILE tuturor si bafta la concurs!

. 17 comentarii la CONCURS FULGER: Hotel Transilvania 2. Categories: CONCURS, Concurs INCHEIAT. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

17 thoughts on “CONCURS FULGER: Hotel Transilvania 2

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.