Concurs Goosebumps

UPDATE: Castigatori sunt Cristi Badea (pe blog) si Diana Soare (pe facebook). Felicitari castigatorilor si ii rog sa ma contacteze pentru a intra in posesia premiilor.

Goosebumps POSTER

 

Goosebumps este o serie de carti scrisa de R.L. Stine. La noi in tara au ajuns la editura Rao, unele carti fiind epuizate, altele fiind inca disponibile.

Goosebumps Razbunarea piticilor de gradina

Interesant este faptul ca filmul se vrea oarecum o sinteza a cartilor. Nu au fost ecranizate cartile distinct, ci au fost ecranizate impreuna. Despre film voi scrie maine aici, pe Cinemil.ro. Pana la recenzie, voi spune care este, dupa mine, principalul punct slab al acestu film: traducerea romaneasca a titlului.

In cazul cartilor era colectia GooseBumps – Cartile care iti dau fiori. Nu era nicio traducere, era un fel de teaser al lor. Filmul, insa, a ajuns in cinematografe cu un titlu ciudat: Goosebumps: Iti facem parul maciuca.

Emil Calinescu Adriana Dobre GooseBumps Avanpremiera

Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie-mi suna groaznic. Oribil. Ma pufneste rasul de fiecare data si nu prea pot lua in serios un film cu un astfel de titlu.

Si pentru ca tot ma laudam in titlu ca am concurs, va provoc sa imi spuneti, printr-un comentariu, care este cel mai bun titlu pentru acest film si de ce. Puteti sa-mi spuneti ca sunteti de acord cu titlul (si sa-mi justificati de ce), puteti sa spuneti ca titlul nu trebuia tradus, fiind de ajuns Goosebumps, sau puteti propune traduceri (ceea ce va incurajez sa faceti).

Am de dat 2 invitatii duble valabile la Goosebumps, in perioada 23-26 noiembrie, la Hollywood Multiplex Mall Vitan. O invitatie o dau aici, pe blog, alta o dau pe facebook, unde va trebui sa dati like & share postarii de concurs, urmand ca la final sa lasati un comentariu de confirmare a participarii. Inchei concursul joi seara, la 23:59, imediat dupa urmand a anunta castigatorii.

Goosebumps a intrat deja in cinematografe, din 13 noiembrie, fiind distribuit in Romania de IntercomFilm. Sper ca nu vi s-a facut parul maciuca citind acest articol 🙂 Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: , ,