Craiasa Zapezii 2

Craiasa Zapezii 2

Craiasa Zapezii 2 POSTER

Introducere Craiasa Zapezii 2

Recunosc ca am fost un pic nedumerit atunci cand am primit invitatie la Craiasa Zapezii 2: cum, povestea nu s-a terminat? Inteleg ideea de ecranizare, inteleg ca adaptarea poate fi libera, dar sa continue povestea? Deja eram intrigat, dar pentru ca vazusem prima parte am zis ca trebuie musai s-o vad si pe cea de-a doua. Prima parte nu fusese stralucita, dar avea calitatile ei certe. Despre Craiasa oricum mai vorbisem intr-un mini-interviu la Diana, dar o si ironizasem pe blogul meu cel minunat. Cumva, filmul ala mi se paruse indeajuns de simpatic incat sa-l bag mai mult in seama.

Andra Emil Craiasa Zapezii 2

Rezumat Craiasa Zapezii 2

Personajele principale sunt acum trolli. Orm, troll-ul erou din prima parte, isi aroga merite pe care nu le are, laudandu-se ca a invins-o de unul singur pe Craiasa Zapezii. Mintea pe toata lumea, desi cumva avea un scop nobil. Adevarul, insa, se va dovedi cel mai bun aliat al sau.

Craiasa Zapezii 2

Puncte de interes Craiasa Zapezii 2

  • Interesanta decizia distribuitorului Freeman de a aduce la un interval scurt cele 2 parti. Prima parte a aparut in 2013, aceasta in 2014, insa ele au fost aduse una dupa alta in Romania. Prima parte a avut incasari bune, sa vedem cum va fi primita aceasta de catre public.
  • S-au schimbat complet vocile la dublaj. Acum avem drept capete de afis pe Cornel Ilie, Oana Roman si Ellie White.
  • Durata este cam aceeasi ca si la prima parte: 78 de minute in acest caz.
  • Daca distribuitorul va avea noroc, pe 1 ianuarie, cand intra in cinematografe, ar putea fi zapada. Un drum printre nameti pana la Craiasa Zapezii suna bine din punct de vedere comercial 🙂

Craiasa Zapezii 2 CINEMIL

Puncte tari Craiasa Zapezii 2

  • Un film educativ, cu un mesaj moralizator mult mai evident decat in cazul primului. Adevarul te poate salva din multe situatii. Si nu ma refer la ziarul cu acest nume.
  • Vocile au sunat mult mai bine ca-n prima parte. Decizia de a le schimba in totalitate s-a dovedit a fi de bun augur.

Craiasa Zapezii 2 Captura

Puncte slabe Craiasa Zapezii 2

Din pacate, multe dintre punctele forte ale primei parti au disparut. Vizual, partea a doua este sub prima. Efectele 3D aproape s-au evaporat (sau, ma rog, au inghetat). Iar povestea este, nu stiu cum sa va zic, dar extrem de ciudata. Totul pare tras de par in poveste, surprizele pregatite de producatorii dovedindu-se un fiasco. Copiii vor aprecia filmul, nu neg, dar mi se pare din start gresita ideea de a continua o ecranizare. Craiasa Zapezii este unica si nu are continuari.

Andra Emil Sofia Craiasa Zapezii 2

Opinii Craiasa Zapezii 2

Craiasa Zapezii 2 este un film mult mai slab decat primul. Are un mesaj moralizator foarte bun, sunt, insa, curios cat de eficient va fi. Oare copiii vor renunta sa mai minta dupa ce au vazut ce patise simpaticul troll Urm din cauza minciunilor?

Ah, si inca ceva: in film se aude replica Nu inseamna nu. Eu si colegii de langa mine am izbucnit in ras instant. Cumva, animatia imi va ramane in minte din acest motiv. Si, daca e sa ma gandesc la aceasta fraza, una minunata, bineinteles, parca-mi vin idei de alte glume cu Craiasa Zapezii 2. Hmmm, chiar ma gandesc sa le postez si p-astea 😀

Troll Craiasa Zapezii 2

Despre Craiasa Zapezii 2 au mai scris Andreea Dudus si Andrei Dinu. Craiasa Zapezii 2 intra din 1 ianuarie 2016 in cinematografe, fiind adusa in Romania de Freeman Entertainment.

. 3 comentarii la Craiasa Zapezii 2. Categories: 2014, 2015, 2016, Animatii, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

3 thoughts on “Craiasa Zapezii 2

  1. Pingback: Craiasa Zapezii 2 - Fa-te auzit!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.