Home poate fi vazut ACASA!

Home poate fi vazut ACASA!

Prin intermediul acestui articol anunt ca de azi inainte blogul de fata, CINEMIL.RO, va colabora cu ODEON FILM si pe partea de FILME pe DVD. Voi anunta aici ce filme lanseaza ODEON pe DVD, urmand ca, din cand in cand, sa organizez si ceva concursuri.

HOME_BD

Primul film pe care am placerea sa il anunt este HOME – Acasa. Filmul va fi extrem de apreciat de catre cei mici, care vor putea sa il vada, asa cum ii spune si titlul, ACASA. In cazul in care aveti televizor 3D, il puteti vedea si in acest format, fiind disponibil si Bluray 3D pentru doritori.

HOME_3D

Mai jos va dau sinopsisul oficial al filmului:

HOME, cea mai buna comedie a anului vine de la creatorii Cum sa iti dresezi dragonul si Shrek, cu vocile talentate ale superstarurilor Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin si Jennifer Lopez. Dupa ce extraterestrii Boov, condusi de Capitanul Smek (Steve Martin) cuceresc Pamantul, ascuzandu-se de dusmanii lor, acestia muta toti oamenii intr-un nou spatiu, creat special pentru ei, care sa le fie camin. In timp ce extrem de increzatorii Boov reorganizeaza planeta, Tip (Rihanna), o adolescenta simpatica, reuseste sa evite capturarea si se trezeste, fara sa vrea, complicea lui Oh, un Boov fugar,  simpatic si inadaptat. Cei doi noi prieteni pornesc in cautarea mamei lui Tip (Jennifer Lopez) in ceea ce devine calatoria vietii lor spre … ACASA.

HOME – Acasa este disponibil  in toate magazinele de specialitate in format Blu-ray Combo (3D+2D), Blu-ray 2D, DVD. Salutari CINEMILE tuturor!

HOME_DVD

. Niciun comentariu la Home poate fi vazut ACASA!. Categories: Filme pe DVD. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.