I feel pretty – Hai ca sunt belea!

I feel pretty – Hai ca sunt belea!

 

La vizionarea filmului I feel pretty – Hai ca sunt belea! nu am putut ajunge, drept urmare am trimis-o pe Ana Marin, mare amatoare de comedii (feminine), la frumoasa comedie. Care, deloc surprinzator, i-a placut enorm. Insemnarile ei sunt mai jos: 

 

 

De mult nu am mai nimerit să râd la aceleași glume ca prietenul meu, la filme cu atât mai mult, însă ”I feel pretty”, tradus în românește „Hai ca sunt belea” ne-a făcut pe amândoi să râdem în hohote. Amy Schumer lucrează pentru o companie de cosmetice, ca om tehnic. Trăiește într-o lume în care perfecțiunea este totul, așa încât merge la sală și încearcă să folosească site-uri romantice pentru a își găsi jumătatea alături de două prietene, care o îndrăgesc așa cum este. Însă, știm bine că ceea ce văd alții de cele mai multe ori nu vedem noi în oglindă. Acolo unde ceilalți văd în noi un fluture, noi ne privim ca o omidă. La fel pățește și personajul lui Schumer sub numele de Renee. Până într-o zi când în urma unei lovituri la cap, începe să se vadă ca un fluture – schimbându-și nu doar atitudinea, ci și felul în care privește lumea. În sfârșit, are curajul de a își depune candidatura pentru slujba pe care și-o dorea din tot sufletul, să participe la concursuri de miss fără nici cea mai mică urmă de modestie și să se comporte ca și cum ar fi cel puțin fotomodel.

Evident că lucrurile nu pot fi așa simple, pentru că atunci când pășești în afara zonei de confort lucruri interesante încep să ți se întâmple. Și încet – încet Renee își descoperă supra- puterile de marketing, de analiză…de predispusă la accidente cronice. Pentru că atunci când îi e lumea mai dragă se lovește din nou la cap, și în mijlocul planurilor de extindere ale firmei unde era implicată 1000% începe să se vadă iar ca o omidă. Însă, așa cum ne-a obișnuit este foarte confortabilă cu cele câteva kilograme în plus, pe care s-ar putea să vezi că este extrem de tonifiată și că cel mai probabil face destul de mult sport.

Filmul este despre atitudine, despre acceptarea proprie cu bune și rele, despre faptul că suntem cel mai mare critic al nostru și că atunci când începem să ne vedem calitățile mai mult decât defectele ne putem schimba viața radical. Și că acceptarea de sine ar trebui să fie unul dintre primele lucruri pe care le învățăm în școală. Pentru că ori de câte ori ne-ar spune cei apropiați că suntem minunați, începem să credem orice ne spun străinii, mai ales dacă sunt lucruri negative.

Mergi și vezi filmul I feel pretty – Hai ca sunt belea!, te vei distra și vei pleca cu întrebări despre autosabotare, sau pur și simplu vei râde cu lacrimi despre situații în care toți ne-am aflat la un moment în viață, și dacă filmul te face să zâmbești atunci e suficient!

I feel pretty – Hai ca sunt belea! intra in cinematografe de maine, 4 mai, fiind distribuit in Romania de RoImage.

. Niciun comentariu la I feel pretty – Hai ca sunt belea!. Categories: 2018. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.