Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

Now you see me 2 - Jaful perfect 2 POSTER

Introducere Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 

O continuare fluida a primului Now You See Me, partea a doua a imbunatatit toate minusurile pe care ecranizarea din 2013 le-a avut. Daca iti place iluzionismul si trucurile bazate pe perceptii atunci vei privi fascinat pe toata durata filmului. Manipularea, captarea si pastrarea atentiei publicului (cu cat mai numeros, cu atat mai interesant) a fost, este si va fi una dintre cele mai mari provocari pe care le are oricine isi asuma oportunitatea de a pasi in fata.

Jaful perfect 2

Rezumat Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

Thaddeus Bradley este in inchisoare, iar cei 4 cavaleri ies din ascunzatoare pentru a scoate la iveala o companie IT al carui lansare de produs ar insemna ca dreptul la intimitate al oamenilor sa fie incalcat. Doar ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la sala de evenimente – asta inseamna ca dupa primele 15 minute ale filmului incepe acțiunea. „Ochiul” cu care te-ai obisnuit in prima parte, va fi acum dezvaluit si vei primi raspunsurile la majoritatea intrebarilor ramase in aer, dupa prima parte.

Jaful perfect 2

Puncte de interes Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 • Morgan Freeman care face un rol negativ genial, pana aproape de final ;);
 • Numerele de magie;
 • Umorul, chiar si acela negru este de calitate pe toata durata filmului;

Jaful perfect 2

Puncte tari Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 • Rolul dublu facut de Woody Harrelson
 • Un moment care a făcut sala să exclame „woooow, ce tare!„ – iti dau un sigur indiciu, ca sa nu iti stric nimic din farmecul vizionarii: combinația Atlas și ploaie.

Jaful perfect 2

Puncte slabe Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 • Predictibilitatea, pe alocuri;
 • Rolurile lui Daniel Radcliffe și Michael Caine – pentru două personaje negative interpretarea a fost extrem de slabă calitativ. Caine a fost mult mai bun în prima parte. Iar Harry Potter are un talent genial pentru drama, aici insa a fost demn de Zmeura de Aur.

Jaful perfect 2

Opinii personale Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 • Nu ai vazut prima parte, acum e sansa sa recuperezi pentru ca nu poti pierde „Now you see me 2” care este un film bun, despre integritate, moralitate, prietenie, motivatie si magie.
 • Lizzy Capman – este atat de „ea” in acest rol, avand in vedere ca a trebuit sa inlocuiasca locul lasat liber de Isla Fisher (prezenta feminina principala din prima parte). Daca nu ai vazut inca Masters of Sex – e musai, bine, daca esti insa pudic (a) mergi pe altceva din filmografia lui Lizzy si te vei indragosti de ea.
 • Vizionarea pentru presa si bloggeri care a avut loc la Baneasa a fost, dupa mine una dintre cele mai in ton cu filmul pe care il anunta: momente de magie (am primit cartea desenata de mine ;)), trupa live in trend cu muzica din filme si prajituri spectaculoase in tema.
 • Acum urmeaza partea rautacioasa si care nu are legatura cu filmul, ci cu experienta de a fi spectator intr-o sala plina ochi  – chiar daca este o vizionare oficiala persoanele care au copii de doar cateva luni nu ar trebui sa intre in sala. Prima jumatate a filmului a avut ca si coloana sonora un planset de copil, pe care tatal il purta in port bebe si iesea din sala doar cu jumatate de corp, pastrandu-si capul in sala ca sa se uite la film – totul in incercarea de a impleti vizionarea unei pelicule cu viata de tata.

Articolul despre filmul Now you see me 2 – Jaful Perfect 2 a fost scris de Ana Marin. Ea poate fi citita pe blogul personal, bloggermarin.net. Filmul Now you see me 2 – Jaful Perfect 2 intra de vineri 17 iunie in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Now you see me 2 – Jaful Perfect 2. Categories: 2016. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Now you see me 2 – Jaful Perfect 2

 1. Față de prima parte, această a doua parte e ușor diferită. Nu mai mizează atât de mult pe magie, în sine, cât pe acțiunea din jurul ei – altfel bine dozată şi construită. Magia rămâne doar un pretext pentru veșnica luptă a binelui contra răului. Ca să fiu sincer, mi-aş fi dorit măcar o dezvăluire pentru una din magii… 🙂
  In concluzie, este un film bun,care merita vazut, parerile fiind impartite.

  UPDATE: De obicei nu cenzurez comentariile, dar reclama ostentativa la mine pe blog e exclusa!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.