Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates

Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates

 

Partenere pentru Mike si Dave

Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates ne arata povestea unor frati petrcareti. Mike si Dave Stangle sunt aventurosi, „party animals” si chiar aroganti. Aroganti ar fi chiar si fata de  familia lor. Acum cand sora lor Jeanie se marita, parintii le solicita ca la nunta sa fie insotiti de fete respectabile. Renumiti pentru distrugerea nuntilor in trecut, acum familia Strangle doreste liniste macar la nunta fiicei lor cuminte.

Pentru a duce la indeplinire solicitarea familiei, cei doi apelează la cea mai moderna sursa de fete decente: internetul. Posteaza un anunt in care promit partenerelor selectate o excursie in Hawai cu toate cheltuielile incluse si ocazia de a participa la o nunta traditionala.

Partenere pentru Mike si Dave 2016

In rolurile principale il avem pe Zac Efron, cunoscut pentru prestatia din „Vecini de cosmar” incearca sa lase si in aceasta pelicula o impresie buna, mai apare in centrul actiunii alaturi de Adam Devine in rolul fratelui sau, iar rolurile „fetelor decente” sunt interpretate de Anna Kendrick si Aubrey Plaza. Scenariul este realizat de Andrew Jay Cohen si Brendan O’Brien, cu care Efron a colaborat si la filmul cu vecinii de cosmar iar regia poarta semnatura lui Jake Szymanski. „Partenere pentru Mike si Dave” ne lasa impresia unei amestecari de Wedding Crashers si American Wedding, eroii nostri chiar mentioneaza de vreo doua ori numele celebrei comedii din 2005.

Partenere pentru Mike si Dave film 2016

Pe cat de „dumb” reusesc sa fie Mike si Dave atat de surprinzatoare este aceasta comedie de vara cu cel mai tipic umor american. La inceput sunt enervanti si parca incearca sa fie respingatori cu audienta, dar pana la urma reusesc sa faca actiunea atractiva dupa un amalgam de clisee deja observate in alte comedii. La momentul in care isi fac aparitia personajele feminine, povestea pune in centru 4 personaje principale care doresc sa fie pe deliciul publicului american care iubeste acest gen de comedii de la inceputul anilor 2000.

Premiera filmului Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates a avut loc vineri 8 iulie, povestea fratilor petrecareti fiind distribuita in tara noastra de Odeon Film. Articol despre filmul Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates a fost scris de amicul Trif, un colaborator de nadejde al acestui blog. Va doresc vizionare placuta.

. Niciun comentariu la Partenere pentru Mike si Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates. Categories: 2016. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.