Precious Cargo – filmul in care Bruce Willis NU este greu de ucis

Precious Cargo – filmul in care Bruce Willis NU este greu de ucis

Precious Cargo POSTER

Stiu ca unii considera titlul ca fiind spoiler, insa mie mi se pare cea mai buna reclama pe care o poti face unui film. Totusi, cu informatia asta poti frange inima multor cinefili. In fond, ei pot avea aceeasi revelatie pe care o are un copil cand afla ca Mos Craciun nu exista.

Totusi, ca sa nu fie spoiler, formulez frumos indemnul: vedeti Precious Cargo pentru a vedea CUM si DE CE moare Bruce Willis. Veti descoperi un Bruce Willis DELOC greu de ucis.

Precious Cargo Bruce Willis

Acum, fara sa fac (alt) spoiler, trebuie sa va mai zic un mic detaliu pe care-l veti descoperi in acest film: 3 femei extrem de dubioase, care influenteaza decisiv actiunea filmului. Bine, unii barbati, misogini de felul lor, sustin ca toate femeile sunt dubioase, ca nici macar una nu e normala. Asa o fi, doar ca astea sunt mai dubioase ca oricare alte femei. Si le voi lua pe rand:

Eu va arat doar una dintre ele. Va las pe voi sa descoperiti care dintre ele este.
Eu va arat doar una dintre ele. Va las pe voi sa descoperiti care dintre ele este.
  • Logan (e o tipa, nu e o masina) e cea mai buna prietena a personajului principal. Initial credeam ca-i sora-sa, dar se pare ca nu. Sau, ma rog, oi fi inteles eu gresit. Cert este ca Logan ii este prietena in absolut orice: il insoteste orbeste peste tot, e gata sa moara pentru el, dar ii si da sfaturi in amor. De ce nu se cupleaza ei 2 (adica Logan si personajul principal, Jack)? Pai habar n-am. D-aia am zis: unica explicatie logica ar fi ca-s frati. Dar se pare ca nu-s. Deci nu stiu.
  • Karen este fosta gagica a lui Jack. O persoana extrem de ciudata, care il baga pe Jack in tot felul de belele. Si care-l minte aproape de fiecare data, inclusiv o minciuna pentru care nu ar fi meritat iertata. Nu zic care, vedeti voi. Este tipul de femeie din cauza careia unii urasc toate femeile. Daca intalnesti doua din astea ai doua optiuni: devii gay sau ramai singur pe viata. Ma rog, nu se intampla niciuna dintre astea in film, dar na, incercam sa va descriu personajul.
  • Jenna este noua tinta a lui Jack. Adica vrea s-o cucereasca, nu s-o omoare. Ea este cea mai normala fiinta feminina din film. Nu zic mai multe pentru ca nu stiu foarte multe despre ea, deci zic doar ca apare mult prea putin in film pentru a-i gasi ciudateniile.

Pe scurt: Precious Cargo este filmul care dovedeste ca Bruce Willis NU este greu de ucis. Si are si 3 femei dubioase. Filmul, nu Bruce Willis. Acum nu stiu daca v-am convins sa vedeti Precious Cargo. Dar sper ca v-am convins sa frecventati acest blog, pentru ca in perioada urmatoare voi recomanda SI alte filme in afara celor din cinematografe. Acesta si The Crying Game sunt doar inceputul. Am nevoie de ajutorul vostru, prin comentarii, share-uri ori macar vizitele voastre, pentru a continua. Salutari PRETIOASE tuturor!

. Niciun comentariu la Precious Cargo – filmul in care Bruce Willis NU este greu de ucis. Categories: 2015. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.