Project Almanac pe DVD

Project Almanac pe DVD

Va promiteam zilele trecute ca va voi tine la curent cu ultimele aparitii pe DVD. Daca esti cu adevarat cinefil iti vei dori ca anumite filme sa le ai acasa, ca amintire. Chiar daca din N motive imi doresc sa vad filmele la cinema, pe unele dintre ele, intr-adevar, mi le-as dori acasa.

Exista, insa, o categorie speciala de filme: cele care apar DOAR pe DVD in tara noastra. Filme pe care, in mod oficial, nu le poti vedea altfel in Romania. Ori pe care le-ai ginit la un festival, dar pe care ai vrea sa le revezi. Ultimul exemplu in acest sens este Project Almanac.

Personal, nu am vazut filmul, nu va pot spune nimic SIGUR despre el, pot spune, doar, ca ideea mi se pare interesanta si ca mi-a starnit interesul.

Sinopsisul oficial este:

Produs de Michael Bay (Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers), acest film plin de actiune a fost numit de critici o “explozie totala”. Cand un licean stralucit (Jonny Weston – Seria Divergent: Insurgent) si prietenii sai descopera planurile pentru constructia unei masini a timpului, posibilitatile par nelimitate. Ei rescriu istoria pentru a castiga la loterie, a trece cu brio examenele si pentru a petrece ca si cum nu ar exista ziua de maine. Dar, schimband trecutul, ei pun in pericol viitorul lumii. Pot oare sa face ceva inainte de a fi prea tarziu?

Sa va arat acum si trailerul:

Asa-i ca v-a starnit si voua interesul?

Project Almanac Bluray

Project Almanac este disponibil pe DVD si bluray in magazinele de specialitate din toata tara, fiind distribuit de OdeonFilm. Daca ati vazut filmul rog sa lasati un comentariu, sa stiu daca v-a placut sau nu. Personal, pot spune doar ca mi-a starnit interesul. Revin cu un articol despre film dupa ce-l voi vedea. Salutari CINEMILE tuturor!

Project Almanac DVD

. Niciun comentariu la Project Almanac pe DVD. Categories: Filme pe DVD. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.