Sisters – Surori bune si nebune

Sisters – Surori bune si nebune

Sisters POSTER ROMANIA

Introducere Sisters – Surori bune si nebune

O comedie asa cum sunt, probabil, alte zeci, avand o durata interesant de mare pentru o comedie, cu o distributie aproape necunoscuta, regizata de regizorul Pitch Perfect. Suna indeajuns de tentant pentru voi? Pentru mine a sunat, asa ca am hotarat sa merg la vizionarea filmului. In cel mai rau caz acest putea sa ma enerveze, ceva cu adevarat rau nu avea cum sa fie.

SISTERS 2016

Rezumat Sisters – Surori bune si nebune

Doua surori, complet diferite ca personalitate, sunt nevoite sa vina de urgenta in casa parintilor pentru a-si elibera camerele. Casa urmeaza a fi vanduta, asa ca cele 2 surori hotarasc sa dea in ea o ultima petrecere. O petrecere de ramas care se transforma intr-o petrecere a maturizarii pentru cele 2.

Sisters Caption

Puncte tari Sisters – Surori bune si nebune

  • Scene extrem de amuzante, unele dintre ele de-a dreptul memorabile. Nu vi le dezvalui, vreau sa va bucurati pe deplin de ele.
  • Cele 2 personaje principale feminine sunt bine interpretate si bine construite. Joaca foarte natural, pareau ca-si joaca propriile roluri (asa sa fie?).

Sisters

  • Doua personaje secundare care mi-au placut la nebunie: Alex, grasunul extrem de simpatic, sufletul petrecerii (cumva, ma aseman cu el in cateva privinte) si Pazuzu (interpretat de John Cena), un dealer de droguri fabulos. Nu va zic nimic despre el, mergeti la film sa-l descoperiti.
  • O comedie dupa care cazi un pic pe ganduri. Nu e doar o comedie usoara la care sa razi si atat. Mergeti sa vedeti cum o petrecere poate schimba fundamental vietile unor oameni.

Sisters CINEMIL

Puncte slabe Sisters – Surori bune si nebune

  • Scenariul scartaie in multe locuri. Pe cat de bune sunt anumite scene, pe atat de prost sunt legate intre ele. Ca o shaorma cu incrediente foarte bune, care sunt, insa, prost legate. Iar comparatia cu shaorma nu este deloc intamplatoare.
  • Parintii celor 2 surori mi se par extrem de ciudat construiti, ca personaje, si foarte slab interpretati. Poate e de vina si imaginea pe care o am eu despre parinti, la modul general.
  • E un personaj, Brinda, extrem de ciudat construit. Nu stiu, unii l-au apreciat, mie-mi pare cel mai slab personaj (atat ca si constructie, cat si ca interpretare) din tot filmul.

SISTERS

Opinii Sisters – Surori bune si nebune

Per total, Sisters – Surori bune si nebune este mai bun decat ma asteptam sa fie, dar are minusurile sale certe. Nu este doar o simpla comedie, insa, pe alocuri, pare ca-si da prea multa importanta. Mergeti sa-l vedeti pentru a va convinge si voi.

Sisters Surori bune si nebune

Despre Sisters – Surori bune si nebune au mai scris SuperGulia (atat la ea, cat si la Daniela), Andrei Dinu si Andreea Dudus.

Sisters – Surori bune si nebune intra in cinematografe in prima zi a anului 2016, fiind adus in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Sisters – Surori bune si nebune. Categories: 2016, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Sisters – Surori bune si nebune

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.