Steve Jobs 2015

Steve Jobs 2015

Steve Jobs 2015 POSTER

 

Introducere Steve Jobs 2015

Un alt film despre viata lui Steve Jobs, de data aceasta regizat de Danny Boyle, cu un scenariu de Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple.

Steve Jobs

Rezumat Steve Jobs 2015

Filmul prezinta povestea de culise a trei lansari importante din viata Apple, culminand cu lansarea computerului iMac, din perspectiva personala a celui care s-a aflat in centrul acestei adevarate revolutii digitale.

Steve Jobs

Puncte de interes Steve Jobs 2015

Clar mergem la filmul asta sa vedem povestea lui Jobs! No doubt about that! De-a lungul vietii a fost un personaj misterios care ne-a fascinat si uimit pe toti, asa ca este absolut normal ca vrem sa aflam cat mai multe lucruri despre el.

Un alt punct de interes este si distributia in sine: Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este fosta sefa de marketing de la Macintosh, Joanna Hoffman, Seth Rogen interpreteaza rolul cofondatorului Apple, Steve Wozniak, iar Jeff Daniels este fostul CEO Appe.

Steve Jobs

Puncte tari Steve Jobs 2015

  • Povestea lui Steve Jobs este una emotionanta, plina de urcusuri si coborasuri, plina de suspans si momente de bucurie alternate cu momente de intristare.
  • Descoperim un Jobs arogant, perfectionist si pragmatic, ca intr-un final sa vedem si o parte umana.
  • Kate Winslet m-a surprins placut in acest film, desi in primele 5 minute nici nu am recunoscut-o. Joaca un rol cu greutate si ii iese foarte bine!
  • Faptul ca filmul prezinta actiunea din culisele acestor mari lansari de produse mi se pare foarte misto. De foarte putine ori avem ocazia de a patrunde in backstage.
  • M-am simtit putin purtata inapoi in timp cand in film se discutau despre tehnologii pe care le foloseam acum multi ani, iar cand am vazut mouse-ul ala „antic” m-au napadit amintirile.

Steve Jobs

Puncte slabe Steve Jobs 2015

  • Puteti sa imi spuneti ca sunt carcotasa, dar Steve Jobs din acest film mi s-a parut ca nu avea nicio legatura cu Steve Jobs. Cu toate ca Michael Fassbender a jucat impecabil, el cred ca a jucat doar rolul unui geniu nebun care pune inventiile sale pe primul loc.
  • Mi-ar fi placut totusi sa se puna accentul si pe nebunia din spatele creatiei produselor si nu numai pe intrigile din culise.

Steve Jobs

Opinii Steve Jobs 2015

All in all Steve Jobs 2015 este un film biografic foarte bun despre cateva momente importante din viata celui care a revolutionat digitalul. Dar nu numai atat, dupa mine filmul are si un mesaj de genul „wake-up call” adresant noua, cei care ne punem prioritatile aiurea.

Steve Jobs

Despre Steve Jobs 2015 au mai scris: Angela, Malaezu, Andrei Dinu si Andreea Mihai.

Articolul despre filmul Steve Jobs 2015 a fost scris de Iulia Matache (SuperGulia). Ea a scris despre film si pe blogul ei personal.

Steve Jobs 2015 intra in cinematografe de vineri, 11 decembrie, fiind distribuit in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Steve Jobs 2015. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Steve Jobs 2015

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.