The Night Before – Inainte de Craciun

The Night Before – Inainte de Craciun

Poster Inainte de Craciun

Introducere The Night Before – Inainte de Craciun

Un film ce parea a fi pe gustul meu. Din informatiile pe care le aveam si din poster imi parea a fi un This is the End. De Craciun. This is the end of the Christmas. Nu va fac spoiler la articol, va las pe voi sa descoperiti daca asa a fost sau nu.

Avanpremiera Inainte de Craciun

Rezumat The Night Before – Inainte de Craciun

Ethan, Isaac si cu Chris au, de zece ani, o traditie: sa petreaca, in stilul lor, Craciunul. Indiferent de obligatiile familiale, ei, de Craciun, trebuie sa petreaca. Iar petrecerile aveau urmari de fiecare data. Anul acesta decid sa dea o ultima petrecere, una care sa incheie aceasta frumoasa traditie in mod epic. Ce sunt exact cei 3 si cum se termina seara lor va las pe voi sa descoperiti.

Emil Calinescu Cristina Ilie Inainte de Craciun

Puncte de interes The Night Before – Inainte de Craciun

  • O distributie interesanta: Seth Rogen (This is the End, The Interview, Neighbours, Steve Jobs), Joseph Gordon-Levitt (Don Jon, Sin City, The Walk), Anthony Mackie (Ant-Man, seria Avengers, Gangster Squad), Lizzy Caplan (The Interview, 127 Hours) si James Franco (jucandu-si propriul rol).

Cyrus Inainte de Craciun

  • In film apare si Miley Cyrus, jucandu-si si ea propriul rol.
  • Regia este semnata de Jonathan Levine (Warm Buddies, 50/50).

Inainte de Craciun Cinemil

  • Filmul aduce mai degraba a Marea Mahmureala (oricum, tipul de filme unde niste prieteni vechi se intalnesc pentru o ULTIMA isprava). Da, cumva filmul e construit sa poata fi continuat.

Inainte de Craciun vizionare Gulia Daniela Emil

  • Are un rating interesant in cinematografele patriei: interzis minorilor sub 18 ani. Cred ca aceasta bulina este o buna reclama pentru film.

Emil Calinescu Raluca Uluiteanu Inainte de Craciun

Puncte tari The Night Before – Inainte de Craciun

  • Desi aparent o comedie tampa, la care pleci fara pretentii prea mari, acest film m-a facut sa rad aproape incontinuu. Are cateva faze absolut memorabile, in frunte cu cea in care unul dintre personaje vomita in Biserica (acel personaj fiind … evreu). Nu fac spoiler, nu va zic mai multe.

Inainte de Craciun Gulia Daniela Emil

  • Cele 3 personaje principale, cei 3 prieteni, sunt interpretate extrem de bine. Si actorii sunt alesi foarte bine, si rolurile sunt bine scrise, dar si ei interpreteaza foarte bine.

Iulia Emil Raluca Inainte de Craciun

  • O parte din ideea lui de baza ma incanta: Craciunul nu este despre plictiseala si colinde vechi de acum 2000 de ani; Craciunul este si despre distractie. Depinde de tine cum il sarbatoresti.

Emil Daniela Inainte de Craciun

Puncte slabe The Night Before – Inainte de Craciun

  • Cumva, se simte o oarecare lipsa de originalitate. Mixul e interesant, dar incredientele mixului sunt chestii deja intalnite. Chiar daca a iesit ceva bun, as aprecia mult mai mult originalitatea. Unele glume, desi reusite, au mai fost vazute in alte filme.

Emil Gelu Inainte de Craciun

  • Principalul defect al filmului este, insa, indemnul indiret la consumul de droguri: nu ne putem distra altfel decat drogandu-ne, ai bagat ceva tare, te dregi cu iarba, sotia cea mai cool este cea care-ti permite sa te droghezi … Pe de-o parte sunt de acord, de Craciun trebuie sa ne distram, sa lasam plictiselile legate de familie si de globulete, insa pana la un punct. Nu sunt pudic, insa, cumva, acest film a depasit o anumita limita.

Iulia Boiu Emil Calinescu Inainte de Craciun

Opinii The Night Before – Inainte de Craciun

The Night Before – Inainte de Craciun este o comedie foarte buna, pe care mi-as dori-o difuzata la tv de Craciun anii urmatori. Preferabila oricand unui Home Alone de care m-am plictisit. Totusi, filmul trebuie luat doar ca film de comedie, daca este analizat mai mult concluziile s-ar putea sa fie daunatoare.

Bloggeri Inainte de Craciun

Despre The Night Before – Inainte de Craciun a mai scris Gulia, atat la ea pe blog, cat si la PresaInBlugi.

The Night Before – Inainte de Craciun a intrat de ieri, 11 decembrie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de InterCom Film. Salutari CINEMILE tuturor!

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.